Prima imagine cu Pescobar și fiul său. Cum s-a afișat milionarul în parc, alături de băiețelul lui: „Prima plimbare”

 Miniosu Alexandra
.

La scurt timp după ce a devenit tată de băiat, a apărut și prima imaine cu Pescobar și fiul lui. Chiar milionarul a făcut publică fotografia, pe rețele de socializare, semn că e tare mândru cu noul său statut. Patronul HoReCa a pus munca pe pauză pentru puțin timp, pentru a petrece câteva clipe alături de moștenitorul său. Iată cum s-a afișat acesta în parc alături de băiețulul lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acum două săptămâni, Gianina, iubita lui Pescobar, a născut primul lor copil, un băiețel. Patronul HoReCa mai are o fiică din relația cu fosta lui parteneră. În prezent, milionarul e în culmea fericirii acum că are doi moștenitori și drept dovadă a postat prima imagine cu fiul său, în timp ce erau la o plimbare prin parc.

pescobar-2pescobar-2

Pescobar și iubita lui, Gianina, au păstrat secretul în privința sexul bebelușului lor până aproape în ultima clipă. El a fost cel care a dezvăluit în cele din urmă că vor avea un băiat, cu doar câteva zile înainte ca acesta să vină pe lume. Milionarul a fost de discret și în privința relației cu partenera lui, dar acum se pare că vrea să le împărtășească și internauților imagini cu familia lui.

Citește și: Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă

Citește și: Pescobar a jignit-o crunt pe Jessie Baneș, după ce artista i-a criticat restaurantul: „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești!”

Citește și: Câți bani a strâns Irinel Columbeanu la nunta cu Monica Gabor și ce a făcut cu darul de nuntă: „Am fost la Constanța și…” / E vorba de sute de mii de euro

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Carmen Grebenișan lui Alex Militaru, soțul ei, direct din Tunisia, după anunțul divorțului: 'Hei, Alex! Felicitări…'

Pescobar a postat prima imagine cu fiul său

Așadar, de curând, Pescobar a postat pe contul lui de Instagram un filmuleț în care e surprins în timp ce se plimbă prin parc, împreună cu fiul său. Bebelușul se află în căruciorul pentru copii, iar tatăl său radiază de fericire. Milionarul nu a dezvăluit încă numele micuțului, însă un lucru e cert: patronul HoReCa nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit tată de băiat.

„Prima, prima plimbare în parc, cu tatii. Doi gagii', a spus Pescobar în filmulețul din mediul online, în timp ce își plimba fiul.

Pescobar a anunțat că devine din nou tată pe data de 13 martie, printr-o poză pe care a postat-o în mediul online. Milionarul a venit atunci la maternitate și nu oricum, ci cu un buchet impresionant de trandafiri pentru proaspăta mămică, iubita lui, Gianina.

„Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel. Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu', a scris afaceristul atunci, în mediul online.   

Pescobar ar fi cerut un test ADN, după ce Gianina a rămas însărcinată cu el

După ce partenera lui, Gianina, l-a anunțat că e însărcinată cu el, surse DNAmedia au susținut că Pescobar i-ar fi cerut tinerei un test ADN, pentru a dovedi că băiețelul din pântecele ei este, într-adevăr, al lui.

În schimb, Pescobar i-ar fi promis Gianinei că îi cumpără un apartament de lux, având în vedere că i-a dăruit un moștenitor, care trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton