Camelia Potec, prima declarație după scandalul Nordis: „Confirm că am investit acolo. Pe mine mă depășesc...” / A apărut într-o reclamă a dezvoltatorului imobiliar care e acuzat de țepe, acum

.

Camelia Potec a avut o primă reacție după scandalul Nordis. Campioana a apărut într-o reclamă a dezvoltatorului imobiliar, dar confirmă că se numără și printre investitori. Nu a menționat, însă, dacă a fost păgubită după ce a băgat bani în proiect, urmând să abordeze situația pe cale legală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Ancheta Recorder a scos la iveală informații uluitoare despre „schema Nordis’, „mașinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-militar’. Folosind campanii de marketing agresive și speculând slăbiciuni majore din legislația românească, Nordis a încasat sume uriașe în avans de la oameni care, deși le-au plătit integral, n-au mai intrat în posesia apartamentelor promise. Alina Ceușan, Selly, Camelia Potec se numără printre persoanele publice care au promovat compania.

cameliapotec9cameliapotec9

Citește și: Selly și-a publicat contractul cu Nordis, după ce a fost blamat că a promovat proiectul: „Nu am primit niciun ban. Regret că…'. De ce nu a mai cumpărat un apartament în ansamblul din Mamaia

Citește și: Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, după scandalul Nordis și ancheta DIICOT. Cum și-a motivat decizia: „Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic…'

Citește și: Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Actrița are doi copii și a apărut în „Mondenii'

Citește și: Irina și Răzvan Fodor au fost prădați de hoți pe plajă, în Vama Veche. Ce au pățit în vacanță: „Eu dormeam în nisip, Fodor lângă mine. Cineva mi-a furat…”

Prima reacție a Cameliei Potec după scandalul Nordis

În 2022, Camelia Potec apărea într-un spot publicitar al Nordis, susținând că se numără printre cei care au investit în acest proiect.

„În toate alegerile mele, întotdeauna tind spre extraordinar. Tocmai de aceea, am ales să investesc la Nordis Mamaia. Am rămas plăcut impresionată de ceea ce am văzut la Nordis Mamaia. În afară de toate facilitățile pe care le oferim celor dragi, cum ar locuri amenajate pe plajă, cinema, sală polivalentă, decizia mea a fost clară în momentul în care am văzut zona de spa și de piscină', spunea campioana în videoclipul respectiv.

Camelia Potec confirmă că a investit în proiectul Nordis

Contactată de jurnaliștii de la Fanatik, Camelia Potec a confirmat că se numără printre investitorii în ansamblul Nordis din Mamaia. Nu a menționat dacă se numără printre păgubiți, ci doar că urmează să abordeze situația pe cale legală.

„Momentan, nu am niciun punct de vedere. O să consult și eu specialiști din domeniu. Și aici mă refer la avocați, casă de avocatură. Știu doar ce s-a dat în presă. Ce pot să vă confirm este că, într-adevăr, sunt una din persoanele care a investit acolo', a declarat Camelia Potec.

Președinta Federației Române de Natație a refuzat să dezvăluie tipul investiției.

„Adică am investit, atât pot să spun', a adăugat aceasta.

„Mă depășesc anumite lucruri'

Camelia Potec spune că este la curent cu scandalul Nordis, proiect căruia i-a făcut publicitate, doar că nu a reușit să ia niciun fel de măsuri legale.

„Am zis, nu pot spune un punct de vedere. Pot doar confirma că sunt una dintre persoanele care am investit acolo. Mai departe, nu știu ce să zic. O să consult și eu specialiștii din domeniu. Pe mine mă depășesc anumite lucruri. Urmăresc cu mare interes ce se scrie în presă. Atât vă pot spune momentan. Noi, cu activitatea noastră, avem o săptămână agitată, pentru că începem competițiile. N-am avut timp să mă ocup, ci doar ce am văzut la televizor seara, când am ajuns acasă, în ultimele seri. N-am putut să mă consult cu specialiști din domeniu, care să mă lămurească să am un punct de vedere', a încheiat Camelia Potec.

Cum se apără Nordis după investigația Recorder

Compania Nordis s-a apărat după publicarea investigației Record, prin intermediul unui comunicat de presă, unde se menționa că „la baza fiecărui contract de vânzare-cumpărare stă un extras de carte funciară. Acest extras este întotdeauna liber de sarcini. Altfel vânzarea nu poate avea loc'.

„În ciuda acestui efort considerabil și a reparațiilor financiare oferite, aceste persoane au continuat să atace imaginea companiei în mass-media, prezentând versiuni trunchiate sau false ale situațiilor.

În ultimii patru ani, Nordis Group s-a văzut nevoit să își apere imaginea publică cu costuri enorme. Sumele cheltuite pentru a combate aceste atacuri și pentru a-și proteja reputația au fost uriașe. Nordis subliniază că toate aceste acțiuni denigratoare au avut drept scop compromiterea unui brand care, în loc să fie recunoscut pentru realizările și proiectele sale inovatoare, a fost tras în bătălii de imagine de către cei care nu au avut niciodată intenția de a respecta parteneriatul încheiat', adaugă Nordis Group în comunicatul transmis presei.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton