Primarul din Viscri, mesaj emoționant pentru Regele Charles al III-lea, după ce s-a aflat că suferă de cancer: „Ne vom ruga pentru el, cu mic cu mare, și…”. Monarhul deține o casă aici

 Miniosu Alexandra
.

Primarul din Viscri a transmis un mesaj emoționant pentru Regele Charles al III-lea, după ce s-a aflat că suferă de cancer. În numele comunității sale, edilul promite că se va ruga pentru sănătatea lui și îi îndeamnă pe toți românii să-i urmeze exemplul. Monarhul deține o casă la Viscri, cunoscută drept „Casa Albastră', și obișnuia să o viziteze de fiecare dată când venea în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Primarul din Viscri, mesaj emoționant pentru Regele Charles al III-lea, după ce s-a aflat că suferă de cancer. Vestea că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer a șocat întreaga lume. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham și i-a îngrijorat pe mulți. Mircea Pălășan, primarul comunei Bunești, care cuprinde și satul Viscri, nu a rămas indiferent și susține că se va ruga pentru sănătatea monarhului.

casa-viscricasa-viscri

Regele Charles al III-lea deține o proprietate în satul Viscri, mai exact o casă. Acesta este iubit de întreaga comunitate, astfel că oamenii s-au întristat la vestea că monarhul este bolnav de cancer. Mircea Pălășan, primarul comunei Bunești, care cuprinde și satul Viscri, a transmis în numele lui și a comunității un mesaj de susținere și crede cu tărie că suveranul se va vindeca.

Citește și: Casa Regelui Charles din Viscri a fost redeschisă publicului. Cât costa o noapte de cazare la „Casa albastră'

Citește și: Cum arată casa Regelui Charles de la Viscri. „Casa albastră' a fost cumpărată în 2006

Citește și: De ce nu vrea Magdalena Chihaia să ia numele Maxer, dacă se căsătorește: „Aș fi confundată cu Deea. Fiecare…”. În ce relații e cu fosta soție a lui Dinu

Citește și: Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care a făcut o obsesie pentru ea: „Credea că avem o relație. Primesc amenințări și înjurături”

Primarul din Viscri, mesaj emoționant pentru Regele Charles al III-lea, după ce s-a aflat că suferă de cancer

Acum, localnicii și primarul satului Viscri, din județul Brașov, se roagă pentru sănătatea Regelui Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani,. Monarhul a pus România pe harta lumii, din dragoste pentru țara noastră, fiind considerat unul dintre cei mai importanți ambasadori ai acesteia, pe plan extern.

„Noi cei de aici îi dorim viață lungă și suntem convinși că se va vindeca și că va scăpa de această boală, căci s-a operat la timp. L-am cunoscut și ca prinț, ne-a vizitat și ca rege, dar este același om, nu s-a schimbat de când a devenit rege, toată comunitatea noastră din Bunești-Viscri îl iubește.

Ne vom ruga pentru el, cu mic cu mare, și îi rog pe toți românii să se roage pentru sănătatea lui, să ne adunăm în rugăciune. Sperăm că se roagă pentru sănătatea lui și cei de la Muntele Athos. Este un adevărat ambasador al României, a promovat țara noastră, ne vizitează mii de străini, pe baza promovării sale în întreaga lume. Este o personalitate importantă, iubit în întreaga lume.

Îl așteptăm să ne viziteze din nou, îl vom așteapta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi. Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei!', a declarat Mircea Pălășan, primarul din Viscri, pentru Playtech Știri.

Klaus Iohannis, mesaj de susținere pentru Regele Charles

Nu doar primarul satului Viscri și-a exprimat solidaritatea față de Regele Charles al III-lea, ci și președintele Klaus Iohannis.

„Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Carol al III-lea și către Familia Regală, precum și către poporul Regatului Unit în aceste momente dificile. Îi dorim Majestății Sale însănătoșire completă!, a transmis președintele României pe rețelele de socializare.

Ce proprietăți deține Regele Charles al III-lea în România

Regele Charles al III-lea a cumpărat casa din Viscri în anul 2006. Aceasta este acum deschisă vizitatorilor. Pe lângă căsuța veche, tradițională, monarhul are unele proprietăți și pe Valea Zălanului, sat în județul Covasna. De asemenea, a înființat în România o fundație prin care promovează frumusețile locului.

Casele achiziționate de monarh sunt construite din lemn și au fost restaurate de meșterii locali. Aceștia au folosit însă materiale tradiționale, pentru a menține autenticitatea. Când a fost întrebat, la un moment dat, de ce a ales România, Regele Charles al III-lea a dezvăluit motivul pentru care iubește țara noastră.

„Pentru că iubesc România! Și cred că ați uitat că am o stră-stră-străbunică din Transilvania, deci am toate motivele', spunea el.

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton