Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată: „Mi-a fost rău de tot”

.

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată. În urmă cu o zi, fosta prezentatoarea TV a anunțat faptul că este însărcinată și că urmează să afle sexul copilului. Acum, aceasta a făcut noi declarații despre cum au decurs primele luni de graviditate, susținând că s-a simțit destul de rău. Mai mult, vedeta a spus ce sentimente îl încearcă pe iubitul ei, având în vedere că va deveni tată în curând. Iată ce a susținut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de o lună, Daniela Crudu și-a scos la vânzare apartamentul din București și s-a mutat în Suedia, acolo unde stabilit iubitul ei. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și urmează să devină părinți. Tatăl copilului este un afacerist român, în vârstă de 27 de ani. Acum, fosta prezentatoare TV a vorbit despre modul în care a decurs primul trimestru de sarcină și a făcut o dezvăluire în legătură cu sexul copilului. Iată primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată.


Cum a decurs primul trimestru de sarcină pentru Daniela Crudu. Se pare că bruneta s-a întors de puțin timp în România, susținând că își dorește să nască aici. Mai mult, aceasta evită să-și expună relația, fiind de părere că acest lucru ar putea să o degradeze.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl copilului Danielei Crudu


Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată:„Aștept să-mi spună că vrea să-i fiu nașă’

Citește și: Lună nouă în Scorpion, 25 octombrie 2022.Zodiile puternic afectate

Citește și: Mircea Sandu are cancer a treia oară:'Dimineața iau 12 pastile, seara 17…'

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată

Într-un interviu pentru Antena Stars, fosta prezentatoare TV a vorbit despre simptomele cu care s-a confruntat în primul trimestru de sarcină. Bruneta nu are parte de pofte în sarcină și nu și-a impus restricții alimentare.


„Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău. Nu prea am avut pofte eu. Eu mănânc când îmi e foame, adică nu mănânc că sunt gravidă. Nu mă interesează, nu sunt disperată să nu mă îngraș. Acum, dacă simt nevoia să mănânc, mănânc, nici nu exagerez, dar nici nu vreau să mă abțin că nu e bine’, a mai spus vedeta.


Ce părere are iubitul Danielei Crudu despre faptul că va deveni tată

Daniela Crudu este de părere că va avea un băiețel. Se pare că iubitul vedetei este nerăbdător să îmbrățișeze rolul de tată și îi este alături partenerei sale pe perioada sarcinii.

„Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie’, a mai spus Daniela Crudu.


„El este mai discret’

Bruneta a mai făcut câteva dezvăluiri despre tatăl copilului. Aceasta a susținut că decizia de a păstra relația secretă i-a ajutat să rămână uniți.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi într-una burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă’, a adăugat aceasta.


„Nu m-am schimbat’

Daniela Crudu a susținut că, fiind însărcinată, este mai atentă la sănătatea ei, însă faptul că va deveni mamă nu va produce vreo schimbare la nivelul personalității sale. Totodată, aceasta își dorește să nască în România.


„Eu tot o să continui cu asta, eu sunt open mind. Totul merge înainte, eu sunt tot persoana aia, nu m-am schimbat acum și sunt zâna sfânta Daniela că am rămas gravidă. Sunt mai atentă, am grijă de mine, de sănătatea mea și de sarcină, dar caracterul meu tot ăla este, tot nebună sunt. Am stat o perioadă la sora mea, dar m-am întors în București. Am toți prietenii aici, vreau să nasc aici, să stau cu prietenii mei', a mai spus Daniela Crudu.

Sursa foto: Facebook & Captură video