Primele imagini cu fiul lui Kamara după intervenția cu celule stem din Turcia. Cum se simte acum micuțul Leon

 Dumba Gabriela
.

Leon, fiul lui Kamara, diagnosticat cu paralizie cerebrală, a trecut prin două intervenții cu celule stem în Turcia și sunt speranțe că starea sa se va ameliora. Kamara este încrezător că fiul său să se refacă în totalitate după acest tratament și spune că deja Leon se simte mai bine.

Kamara și OanaKamara și Oana

Kamara și Oana, fosta soție, se străduiesc să aibă o relație civilizată de dragul fiului lor și au apărut toți trei într-o emisiune TV, unde au vorbit despre situaţia lui Leon.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenţii cu celule stem, urmează încă patru. E mai puţin spastic, lucrează mai bine. E şi mai vesel, şi mai atent. Doctorul ne-a zis că el consideră că trebuie să facă aceste terapii. A răspuns foarte bine la acest tratament. (…) Face terapie. Ne-au explicatd e la spital cum să îi facem zilnic. Altfel ne-ar lua foarte mult timp să ne ducem la spital. Când să mai facă? Am fi plecaţi toată ziua. La sfârşitul lunii mergem pentru următoarea intervenţie, din lună în lună mergem', a spus Kamara.

Kamara (43 de ani) a participat recent la emisiunea „Ferma', de la Pro TV, și a încercat să câștige marele premiu, de 50.000 de euro, pentru fiul său Leon. Din păcate pentru el, nu a câștigat, însă a reușit să strângă, din donații, o anumită sumă de bani pentru a începe tratamentul în Turcia.

Asociația Ensar Duman sprijină campania „Încă un pas pentru Leon' și a prezentat cazul specialiștilor din Turcia încă de anul trecut.

„După evaluarea medicală, specialiștii au recomandat un dublu tratament cu celule stem și, ulterior, o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Leon va începe tratamentul săptămâna viitoare, 13-19 mai 2019, la un spital de specialitate din Turcia. El va fi internat și însoțit de către ambii părinți', spune Ensar Duman.

Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că trebuie să ajute este rugată să ni se alăture.

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul: Asociația Ensar Duman

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD

cu mențiunea Donație Camara Leon Akim.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton