Primele imagini cu Mellina și Cătălin Moroșanu, după ce s-au întors de la Survivor: „Am trăit ca niște animale”

.

Mellina și Cătălin Moroșanu au ajuns recent în țară după ce au fost eliminați de la Survivor România. Cei doi au fost așteptați la aeroport de oamenii dragi, dar și de foști concurenți ai emisiunii filmate în Republica Dominicană de către Kanal D. Războinicul și Faimoasa au făcut primele declarații depspre experiența Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a fost eliminată de la Survivor România, având cele mai puține voturi din partea publicului. Aceasta a fost așteptată la aeroport de cei dragi, dar și de Musty și Maria Hîngu, foștii ei colegi. Mellina a declarat că Survivor a fost cea mai dură experiență din viața ei și chiar dacă ar fi dat totul pe traseele sportive din Republica Dominicană, se simte ușurată că a revenit acasă.


Am stat patru luni aproape în Republica Dominicană și nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experiență din viața mea în care mi-am resetat niște convingeri din viața mea‘, a declarat Mellina, după ce a revenit în România de la Survivor.


Mellina de la Survivor, primele declarații

De asemenea, Mellina de la Survivor România a
mai spus că cel mai greu lucru pentru ea a fost să nu știe nimic despre familia
ei.

„Ne-am dat seama cât de binecuvântați suntem și câte lucruri minunte le avem, cum ar fi părinții, fpatul că avem un acoperiș deasupra capului. Am trăit ca niște animale și a trebuit să supraviețuim. Cel mai greu a fost să nu știu nimic despre familie, dacă sunt bine.

Pentru mine călătoria se terminase și am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu.


Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câștige‘, a mai declarat Mellina de la Războinici după ce a revenit în România de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cătălin Moroșanu rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor:'Răutatea m-a tras în jos, psihic!'

Citește și: Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor:„Nu ne-am conectat’


Citește și: Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o:'E un om foarte fals'

Citește și: Roxana Nemeș dezvăluie cine face strategii la Survivor:„A vrut să câștige oamenii prin manipulare’

Cătălin Moroșanu de la Survivor, primele
declarații

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească
competiția Survivor România din cauza accidentării grave de la picior. Faimosul
a suferit o ruptură de menisc, iar medicii nu i-au mai permis să intre pe
traseele sportive.


La aeroport, Cătălin Moroșanu a fost așteptat de cei dragi, de soția lui și de Bogdan Mocanu. Faimosul a fost ca un antrenor pentru echipa sa de la Survivor și speră că a lăsat ceva în urma lui.

Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta.

A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plcătuă sl am avut si experinete neplăcute când trebuie să stăm în camp. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, s fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energa degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali‘, a declarat Cătălin Moroșanu de la Survivor.


Cătălin Moroșanu crede că Elena va ajunge în finală

Cătălin Moroșanu a mai spus, când a ajuns în
România de la Survivor, că el crede că Elena Marin va ajunge în finală, însă, Faimosul
crede că și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare.


Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul pishic, familia, fetița mea, rpeitenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurt și trebuie să o trăim din plin.

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă‘, a mai declarat Cătălin Moroșanu, după ce a revenit de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran