Primele imagini cu Smiley îmbrăcat în costum de mire. Artistul a optat pentru o ținută lejeră, un costum de culoare crem

.

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Gistol își unesc destinele. Încă de la primele ore ale dimineții, Gina Pistol a anunțat că se pregătește pentru ziua cea mare, publicând un videoclip în care și-a întâmpinat echipa de stiliști. Deși cununia civilă este planificată peste câteva ore, au apărut deja primele imagini cu Smiley îmbrăcat în costum de mire. Iată pentru ce ținută a optat viitorul soț al Ginei Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ șapte ani și vor deveni soț și soție în scurt timp. Cei doi și-au planificat nunta în cel mai mic detaliu, iar de apariția lor s-a ocupat Irina Voinea, designer-ul cu care colaborează de mai mulți ani. Deși mireasa a specificat că nu va ține cont de tradițiile și obiceiurile specifice unui astfel de eveniment, se pare că Smiley a înnoptat la hotelul Marmorosch din Capitală, pentru a nu o vedea pe Gina Pistol îmbrăcată în rochie de mireasă.


Deși cununia civilă va avea loc în câteva ore, Smiley a fost surprins pe străzile Bucureștiului, îmbrăcat în costumul de mire. În ceea ce p privește pe Gina Pistol, aceasta va purta două rochii, una la starea civilă, iar cealaltă la petrecerea de la Palatul Snagov. Cei doi și-au dorit să-și asorteze ținutele, motiv pentru care artistul a optat pentru un costum alb.


Citește și: Smiley, mesaj emoționant cu câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis pentru nimeni’. Ce surpriză i-a pregătit viitoarei soții

Citește și: Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley: „Suntem diferiți, dar ne completăm perfect'

Citește și: Alexandra Stan se luptă cu depresia și anxietatea din cauza succesului pe plan profesional: „Viața unui artist este un amalgam de sentimente. Presiunea vine atunci când…’


Citește și: Cum arată „apartamentul mirilor’ de la Palatul Snagov, unde fac nunta Gina Pistol și Smiley. Facilitățile puse la dispoziția proaspeților căsătoriți

Primele imagini cu Smiley îmbrăcat în costum de mire

Au apărut primele imagini cu Smiley îmbrăcat în costum de mire. Artistul a optat pentru o ținută albă, lejeră, concepută de designerul Irina Voinea. Înainte de nuntă, aceasta susținea că artistul și prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ și-au dorit să se asorteze, iar ținutele lor au fost concepute în relație cu tematica evenimentului. Imaginile cu Smiley pot fi consultate pe CANCAN.ro.


„Va fi ceva special, chiar dacă din câte știu va fi o nuntă pentru persoane apropiate și prieteni. Așa că va fi ceva destul de relaxat, fiindcă și-au dorit asta, și unul, și celălalt. Dar amândoi vor fi îmbrăcați în alb, albori, ceva de genul ăsta’, a deschis ea seria dezvăluirilor către PLAYTECH ȘTIRI.


Smiley, mesaj emoționant înainte de nunta cu Gina Pistol

Cu doar câteva ore înainte de nuntă, Smiley a publicat o fotografie cu viitoarea mireasă și fiica lor, în dreptul căruia a scris un mesaj emoționant.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul , încat normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trait în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți, cel puțin o data.


Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degraba în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întamplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!, a fost mesajul postat de îndrăgitul artist, prin intermediul unei postări pe pagina lui de Facebook.

Sursa foto: Facebook