Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost” / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

.

Primele imagini cu Irina Fodor, după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și anul acesta, Irina Fodor este prezentatoarea noului sezon Asia Express. Ei bine, în luna februarie și-a luat rămas bun de la soțul ei și fiica pe care o au împreună pentru două luni, atât cât au durat filmările celebrului show TV. Acum însă, a revenit acasă și a fost așteptată cu brațele deschise! Iată ce momente a surprins, dar și ce a postat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


După ce a străbătut peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și a făcut față cu brio noului sezon Asia Express 2024, Irina Fodor a revenit pe plaiurile românești. Așa cum a condus-o la aeroport când a plecat, tot Răzvan Fodor a fost cel care a întâmpinat-o primul. Bucuria a fost una imensă, atât pentru ea și soțul ei, dar mai ales pentru fiica pe care o au împreună.

Citește și: Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024 și a fost condusă la aeroport de soțul ei, Răzvan Fodor: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot!'


Citește și: Irina Fodor, mesaj acid la adresa lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, în noul sezon Chefi la Cuțite: „Nu am scăzut 3, ci am adunat 1! Nu ne lăsăm intimidați'

Citește și: Carmen Tănase are probleme de sănătate. Actrița a slăbit 10 kilograme: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva'

Citește și: Irinel Columbeanu, primul Paște la azil. Ce dorință avea fostul milionar: „Medicii i-au interzis. Nu are voie să…’

Primele imagini cu Irina Fodor, după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024


Răzvan Fodor anticipa deja cât de frumoasă va fi revederea dintre Irina Fodor și fiica lor, după două luni în care au stat despărțite, astfel că imediat după ce soția lui a intrat pe poartă, a dat drumul la filmare. Bineînțeles, ușa casei s-a deschis imediat, iar înainte să iasă fiica lor, a ieșit câinele casei, care și el se bucura foarte multe de revedere. La doar câteva secunde, a ieșit și Diana, minunea lor, care i-a sărit în brațe mamei sale și nu s-au mai dezlipit una de cealaltă câteva minute bune.


Răzvan Fodor a postat clipul video emoționant pe rețelele de socializare, cu descrierea: „După 62 de zile„, iar fanii nu au putut să nu reacționeze imediat la un astfel de moment plin de dor și iubire.

Irina Fodor: „Tare dor mi-a fost„

Încă de când a ajuns acasă, Irina Fodor s-a bucurat de prezența soțului și a fiicei lor, astfel că s-a deconectat de lumea virtuală. Totuși, în această dimineață nu a putut să nu împărtășească cu fanii ei din mediul online ceea ce vede din camera ei, dar și cât de fericită și recunoscătoare este. Bineînțeles, în fotografie i-a surprins pe Răzvan Fodor și fiica lor în timp ce stăteau pe terasă, chiar de la primele ore ale dimineții.


Ce văd eu din cameră azi.(26) După 2 luni și mii de kilometri parcurși prin 3 țări, am ajuns acasăăă!!!Tare dor mi-a fost! Vă îmbrățișez!’, a fost descrierea pe care Irina Fodor a scris-o pe contul ei de socializare, la întoarcerea din Asia Express.


Răzvan Fodor dezvăluie secretul căsniciei fericite cu soția lui

Nu e de mirare că este atât de mare bucuria că sunt din nou împreună, ca o adevărată familie, ținând cont că au o căsnicie fericită și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Mulți s-au întrebat cum de sunt mereu atât de veseli și ce fac pentru ca totul să funcționeze atât de bine, așa că actorul a dezvăluit secretul căsniciei sale în urmă cu ceva timp.

„Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată, și pentru asta îi sunt recunoscător lui Doamne-Doamne. Sărbătorim în fiecare zi în care suntem noi bine și sănătoși. De zilele noastre facem cam aceleași lucruri, în care inserăm un mic cadou, care nu are vreo semnificație financiară, vreo fentă, vreo nebunie. Nu există! Eu mă bucur de nevastă-mea de 14 ani, zi de zi, și ea de mine și uite așa cred că o ducem până la sfârșitul vieții, a spus Răzan Fodor.


De asemenea, a vorbit și despre numeroasele dăți în care ea a fost plecată la filmările pentru America sau Asia Express, cum a fost și de data aceasta, precizând că nu le este deloc ușor.

„Ne auzeam în fiecare zi la telefon. A fost mai greu când am fost eu plecat în Asia Express, că nu ne-am auzit două luni. Normal că ai un stres, mai ales că și știu ce se întâmplă în show-ul ăsta și cât de greu e acolo, normal că ești stresat, dar ăsta este job description-ul nostru. Și eu mă duc și filmez la Corbeanca, pot într-o seară să intru într-un carambol. Noi îl iubim pe Dumnezeu și Dumnezeu ne iubește pe noi și atunci cumva o lasă așa, a adăugat el pe atunci.

Sursă foto: Instagram