Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat: „Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant și...”

 Calin Maria Bianca
.

Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat. Zilele trecute, Salman Khan, Iulia Vântur și întreaga familie a actorului au traversat clipe terifiante, după ce vila în care locuiesc a fost ținta unui atac armat. Nu este pentru prima dată când starul este amenințat cu moartea, însă de data aceasta lucrurile s-au complicat. Iată cum au fost văzuți după incident, dar și primele declarații în acest sens!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din informațiile apărute până în acest moment, atacatorii ar fi membri ai unei grupări interlope, care l-ar avea de mult timp în vizor pe faimosul actor. În 1998, Salman Khan a ucis, la o vânătoare, două căprioare dintr-o specie considerată sacră, pe motiv că ar fi reîncarnarea unui guru. Acțiunea lui de pe atunci a stârnit furia celebrei grupări Bishnoi și a primit de-a lungul anilor mai multe amenințări cu moarte, astfel că acest incident l-a speriat teribil.

iulia-vantur-lectie-de-viata-succes-india-706334iulia-vantur-lectie-de-viata-succes-india-706334

Citește și: Locuința lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a fost ținta unui atac armat. Care e starea actorului și de ce e vizat de o grupare criminală

Citește și: Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: „Am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici”

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Sore când artista i-a spus că se desparte de tatăl ei: „A înțeles că va avea două case, i-am explicat că…'. Cântăreața își mai dorește un copil, după ce și-a făcut iubit

Citește și: Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, este avocat în Baroul București: „Mulțumesc profesorilor care au fost alături de mine”. Tânărul a fost finalist X Factor 2020

Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat

A fost la un pas de o tragedie, însă după ce a anunțat Poliția și oamenii legii care sunt în măsură să-l apere și să-i rezolve cazul, Salman Khan a fost văzut la o zi după incidentul armat, în timp ce își părăsea locuința. Bineînțeles, nu a plecat singur, ci însoțit de echipa lui de securitate. Nici Iulia Vantur nu a stat în casă după această întâmplare, ci a fost văzută plecând din complexul rezidențial într-o mașină albă, după ce s-a întâlnit cu familia starului.

Fratele lui Salman Khan: 'Familia ajută și cooperează cu poliția în investigarea acestui incident neplăcut'

După ce au ieșit la iveală numeroase declarații în presă despre acest incident, chiar de la persoane care s-au prezentat a fi apropiate sau chiar purtători de cuvânt ai familie, fratele lui Salman Khan a dezvăluit că familia sa nu a făcut nici măcar vreo declarație în acest sens.

Recentul incident cu împușcături de către două persoane neidentificate pe o motocicletă la Galaxy Apartment, reședința familiei Salim Khan (n.r – tatăl actorului), este foarte tulburătoare și înfricoșătoare. Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant care a avut loc. Din păcate, unii oameni care pretind că sunt apropiați de familia noastră și se dau drept purtători de cuvânt fac declarații nefondate presei, spunând că totul este o cascadorie publicitară și că familia nu este afectată, ceea ce nu este adevărat și aceste opinii nu ar trebui luate în serios‘, a scris Arbaaz, fratele starului de la Bollywood.

În continuare, fratele lui Salman Khan a dezvăluit că ceea ce s-a întâmplat i-a șocat în adevăratul sens al cuvântului, astfel că familia lor cooperează în prezent cu specialiștii și oamenii legii pentru a investiga acest incident ce se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Niciun membru al familiei Salim Khan nu a făcut nicio declarație către mass-media cu privire la acest incident. În acest moment, familia ajută și cooperează cu poliția în investigarea acestui incident neplăcut. Avem încredere în poliția din Mumbai și ni s-a asigurat că va face tot ce îi stă în putință pentru a ne proteja și asigura familia. Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin‘, a concluzionat el.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton