Primul interviu acordat de Akim și Dominic, fiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cum se înțeleg cu părinții lor și ce domenii îi pasionează: „Noi suntem originali”

 Ifrim Georgiana
.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună de mai bine de 10 ani. Cei doi artiști au fost prezenți, de curând, la avanpremiera filmului „Băieți deștepți', alături de fiii lor, Akim și Dominic, care au pășit pe covorul roșu și au fost intervievați pentru prima oară. Iată cum s-au descurcat micuții în fața camerelor de filmat și ce răspunsuri savuroase i-au acordat reporterului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea a început în anul 2013, după mutarea artistei în România. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume Dominic, în vârstă de 9 ani. În 2016, tabloul familiei lor a fost completat de mezinul Akim, în vârstă de 7 ani. Cei doi părinți și fiii lor au fost prezenți la premiera filmului „Băieți deștepți', unde Alex Velea joacă rolul unui „băiat rău', care se luptă să supraviețuiască în închisoare. Artistul a contribuit și la coloana sonoră a lungmetrajului, alături de nume precum Connect-R și Johny Romano.

anto12anto12

Citește și: Cine sunt nașii cuplului Antonia – Alex Velea și cum vor să organizeze nunta: „Suntem prieteni de-o viață. Nu știm nici pe cine o să invităm'

Citește și: Când are loc nunta dintre Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii…”. Sunt împreună de 11 ani și au doi copii

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu să piardă toată averea de peste 100 de miloane de euro: „Nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri”. Investiția banală care l-a ruinat

Citește și: Florin Petrescu, alias Axinte, certat în plină stradă: „Ești prost rău la televizor”. Cum a reacționat actorul de la Vacanța Mare

Primul interviu al fraților Dominic și Akim Velea

Prezenți alături de părinții lor la avanpremiera filmului „Băieți deștepți', Dominic și Akim Velea au oferit primul lor interviu, pentru EGO.ro. Complet lipsiți de inhibiții, micuții au susținut că merg la cursuri de teatru și se pregătesc să-și lanseze propriile proiecte, călcându-le fidel pe urme celebrilor părinți.

Reporter: Vreau să-mi spuneți care este cel mai șmecher dintre voi?

Akim Velea: Nu avem cum să alegem. Păi eu zic că eu sunt, el zice că el.

Reporter: Poți să spui că Dominic este mai șmecher, nu că doar că ești tu.

Akim: Păi da, dar amândoi cântăm la fel.

Reporter: Dar la actorie? Că știu că Dominic s-a dus la cursuri.

Dominic Velea: Dar și el face cursuri. Facem amândoi.

Reporter: Amândoi? Nu am cum să vă compar. Sunteți dansatori, cântăreți și actori.

Akim: La un Talent Show de școală.

Reporter: Dar la școală vă primesc cu frezele astea?

Dominic: Da, ne primesc.

Akim: Și eu sunt la școală. Sunt în clasa I.

Dominic: Eu eram vopsit în vară, doar că nu ne lasă vopsiți.

Akim: Eu am stat o perioadă.

Reporter: Cine vă alege culorile și frezele?

Dominic: Noi. Noi suntem originali.

Akim: Noi și mama.

Cum se înțeleg Dominic și Akim cu părinții lor

În cadrul aceluiași interviu, Dominic și Akim au vorbit despre relația cu părinții lor celebri, Antonia și Alex Velea, dând de înțeles că cei doi artiști sunt destul de permisivi și îi lasă să experimenteze în materie de hairstyle și haine. Se pare că micuții au început să meargă deja la castiguri pentru filme, urmând să-și facă debutul în lumea showbiz-ului.

Reporter: Dar mami vă lasă și tati zice că nu sau invers?

Akim: Ambii zic că da. Cum să nu-i conving? Ei ne zic să ne facem frezele. Norocul nostru.

Reporter: Mami joacă în filme, tati joacă în filme. Voi când vă duceți la castinguri, să vă vedem la film?

Akim: El a fost la casting (nr. arătând spre fratele mai mare). Și eu am fost, doar că mai de copii mici, că nu sunt încă la grupa lui. Nu sunt încă la nivelul lui, deci atât de bun. El o să joace într-un film.

Reporter: Ce film?

Dominic: Nici măcar nu știu. Am făcut un casting care este pe internet.

Reporter: Dar în videoclipuri?

Akim: Ne-am băgat la 'Doamne, dă-mi puțin noroc'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton