„Am avut anxietăți destul de urâte, nu puteam să dorm. Îmi era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș...”. Prin ce a trecut Adela Popescu când filma pentru telenovele

 Calin Maria Bianca
.

Prin ce trecea Adela Popescu când filma pentru telenovele. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adela Popescu a fost mai bine de 10 ani una dintre cele mai căutate actrițe, mai ales atunci când venea vorba despre telenovelele românești. Ei bine, după ce a devenit mamă însă, s-a dedicat mai mult familiei și vieții personale, astfel că s-a retras subtil din acest domeniu. Totuși, deși multor fani le este dor să o vadă într-un serial, abia acum s-a aflat prin ce a trecut când era actriță zi de zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu se bucură de mare succes pe plan profesional, iar asta nu de acum, ci de mulți ani. Nu doar că a jucat în numeroase filme și telenovele românești, ci a scos și multe melodii, care sunt fredonate și acum de fani. De asemenea, este o prezentatoare TV foarte îndrăgită și apreciată, așa cum era și atunci când apărea în diferite filme sau telenovele, ani și ani la rând.

cum-arata-o-zi-de-craciun-acasa-la-adela-popescu-pe-vremea-cand-era-de-varsta-copiilor-eicum-arata-o-zi-de-craciun-acasa-la-adela-popescu-pe-vremea-cand-era-de-varsta-copiilor-ei

Citește și: De ce Adela Popescu a dormit într-o morgă și pe masa de operație: „Știu că pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede că sufăr de…”

Citește și: Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi cu Adela Popescu. „Nu au nicio restricție, îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și…'. Băiatul lor cel mare face deja cursuri de actorie, la 6 ani

Citește și: Cine este Tudor Andronic, concurent la Insula de 1 milion de la Kanal D. Are o relație cu Oana Cârmaciu și este actor

Citește și: „Nu se mai putea. Era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că…'. Ioana Tufaru, motivul pentru care plecat din apartamentul lui Gigi Becali, unde a locuit cu familia 9 ani

Prin ce a trecut Adela Popescu când filma pentru telenovele

Adela Popescu se bucură de viața pe care o trăiește în prezent și de minunata familie pe care o are alături de Radu Vâlcan, însă puțini știu că viața ei nu a fost mereu roz. Pe vremea când filma zi de zi pentru diferite filme sau seriale, muncea foarte mult și toată viața ei erau una haotică, mai ales că rolurile personajelor pe care le avea erau unele grele și cu momente extrem de complicate. Aceste secvențe o plasau indirect într-o viață deloc plăcută, fiindcă trebuia să se implice foarte mult și totul să pară natural.

A fost o perioadă când munceam foarte mult, iar personajele pe care le interpretam, cele de protagonist, erau încercate de viață. Și eu nu filmam câteva luni, filmam un an, aveam o pauză de o lună, două, și apoi iar serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groznice spune: mă, e nasol ce trăiești tu, că el nu mai face diferența', a spus Adela Popescu într-un interviu acordat lui Mihai Morar, pe Youtube.

Adela Popescu: „Am avut anxietăți destul de urâte„

A rezistat eroic timp de 11-12 ani, însă la un moment dat și-a dat seama că lucrurile nu mai funcționează așa cum își dorea. Mai concret, a realizat că trăiește mai mult într-un mediu neplăcut prin intermediul rolurilor pe care le avea, iar totodată ajunsese la o oboseală cronică, care și-a spus cuvântul în cele din urmă. S-a confruntă cu anxietatea, dar și cu multe frici, pe care, din fericire, le-a rezolvat de-a lungul timpului.

Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni când nu puteam să dorm, mi-era frică să închid ochii. Mi-era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș și să am ușa închisă. Apoi, m-am liniștit brusc, la mine a fost un lucru care avea legătură cu oboseala cronică', a mai spus Adela Popescu.

De ce Adela Popescu a dormit într-o morgă și pe masa de operație

Adela Popescu s-a retras din domeniul actoriei în mare parte, ba chiar a renunțat și la televiziune de mai bine de un an, asta pentru a se dedica mai mult rolului de mamă și familiei. Totuși, este în continuare în atenția fanilor și împărtășește diferite momente și lucruri din viața ei personală. Recent, a povestit pe rețelele ei de socializare faptul că-i place foarte mult să doarmă, iar cu trei copii în casă este mai greu, astfel că a dezvăluit locurile neașteptat unde „a tras un pui de somn„.

Așa cum știți, mie îmi place mult, mult să dorm. Am uneori momente în care îmi este atât de somn, încât îmi vine să mă întind pe jos. La propriu. Și, pentru că nu o pot face chiar mereu, și oriunde, am deprins câteva modalități de a păcăli și de a reuși, totuși, să dorm, rezolvând a stfel, problema.
Am să va las mai jos câteva situații din experiența mea, poate vă servesc drept inspirație:

  • în baia nașilor copiilor noștri, cu fundul pe capacul de wc și capul sprijinit pe calorifer.
  • la un eveniment monden, cu ochelarii pe ochi, în picioare, sprijinită de un perete.
  • la morgă, în frigider, în pauză dintre cadrele de filmare
  • în timp ce făceam pluta
  • pe masă de operație, înainte de anestezia generală.

Stiu ca pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede ca sufar de boala somnului’, ca-altfel-nu-imi-explic-cum-e-posibil.
Vestea buna e ca imi sunt suficiente 10 minute, uneori si mai putin. Eu ii spun ca atipesc. E adevarat. La nunta noastra, am prins un moment si m-am dat putin in pat
. ' a scris Adela Popescu pe social-media.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton