Principesa Margareta, ipostază inedită! A luat masa cu jandarmii la popota cazărmii Băneasa - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Principesa Margareta a vizitat, miercuri 17 ianuarie, sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, prilej cu care a mulţumit pentru participarea jandarmilor la cele cinci zile de ceremonii dedicate funeraliilor regelui Mihai. Custodele Coroanei a şi luat masa cu jandarmii, la popotă!

O scenă inedită a avut-o protagonistă pe Principesa Margareta. Pe parcursul vizitei sale la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, Custodele Coroanei a fost invitată la masă. Aceasta nu s-a sfiit deloc să mănânce la popotă, acolo unde a socializat cu jandarmii.

Principesa Margareta, ipostază inedită

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, însoțită de Alteța Sa Regală Principele Radu, a vizitat în dimineața zilei de miercuri, 17 ianuarie 2018, sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei.
Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați la intrarea în sediul Inspectoratului General de către comandantul Jandarmeriei Române, colonel Cucoș Sebastian. Cu această ocazie, reprezentanții Casei Regale au primit onorul Detașamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Capitalei.
În sala de festivități, Majestatea Sa a transmis mesajul de mulțumire al Casei Regale pentru participarea jandarmilor la cele cinci zile de ceremonii, apoi, împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu, însoțiți de comanda jandarmeriei, au vizitat Muzeul Armei și s-au recules la biserica Inspectoratului General.
Ca într-un gest de omagiu adus străbunicii Majestății Sale, Regina Maria, numită de către popor Regina Soldat', Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române a luat masa cu ofițerii și subofițerii jandarmi la popota cazarmei Băneasa.”, anunţă Jandarmeria Română.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, primele impresii de la filmarile Bravo, ai stil! All Stars'. Iată ce a declarat despre ceilalți jurați ai emisiunii!

Andreea Bălan, declaraţii despre al doilea copil, la întoarcerea din vacanţă: „Nu mai e aşa uşor!'

Foto: Captură Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton