Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Cum a surprins-o mama ei, Kate Middleton, de ziua ei de naștere: „La mulți ani...”

 Miniosu Alexandra
.

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Așadar, astăzi, 2 mai, e zi de sărbătoare în Familia Regală. Kate Middleton, mama sărbătoritei, a surprins-o pe aceasta într-o fotografie de colecție de ziua ei de naștere, pe care a postat-o ulterior pe rețelele de socializare. Micuța e asemănată în continuare cu regretata străbunică, Regina Elisabeta a II-a, și se transformă încet-încet într-o domnișoară superbă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 2 mai, Prințesa Charlotte, cunoscută ca năzdrăvana Casei Regale, împlinește frumoasa vârstă de 9 ani. Este ultima ei aniversare cu o cifră. Mama ei, Kate Middleton, a marcat momentul printr-o fotografie superbă cu fiica ei, pe care le-a împărtășit-o fanilor în mediul online. Din imagine se vede clar că micuța, al doilea copil al Prințului William și al Prințesei de Wales, se transformă într-o domnișoară extrem de frumoasă și delicată.

printesa-charlotteprintesa-charlotte

În fotografia surprinsă de Kate Middleton cu fiica ei, Prințesa Charlotte poartă o fustă din denim și un cardigan vișiniu. Fanii au observat că are părul tot mai lung și că are o atitudine de domnișoară distinsă. De asemenea, internauții au complimentat-o pentru frumusețea ei ieșită din comun.

Citește și: Kate Middleton şi Prinţul William au marcat aniversarea a 13 ani de căsnicie printr-o fotografie de la nuntă, nepublicată până acum. Ce mesaj ascuns au transmis, astfel

Citește și: Prinţul William, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, bolnavă de cancer: „Toți sunt…' / A fost într-o vizită oficială la un centru de prevenire a sinuciderilor

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, petrec singuri de Paște: „Stăm în casă. Nu putem să mai facem nimic deosebit. Sincer, nici nu ne mai arde de…'. Ce veste a primit de la fiul lor, stabilit în America

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani

Kate Middleton a făcut fotografia, conform tradiției, iar aceasta a fost însoțită de un mesaj emoționant.

„La mulți ani pentru cea de-a 9-a aniversare, Prințesă Charlotte! Mulțumim pentru toate mesajele frumoase de astăzi. Foto: Prințesa de Wales', este mesajul care însoțește fotografia cu sărbătorita.

De menționat e și faptul că, în comparație cu anii trecuți, atunci când pozele copiilor erau postat în ajun, fotografiile ajung acum în mediul online chiar în ziua aniversării lor. La fel s-a întâmplat și recent, de ziua de naștere a Prințului Louis, când a împlinit 6 ani, pe 23 aprilie. Întârzierea postării a iscat atunci unele speculații pe fondul scandalului imaginii trucate, pentru care Kate Middleton și-a făcut „mea culpa'.

Prințesa Charlotte este a patra la succesiunea tronului

Prințesa Charlotte este a patra la succesiunea tronului după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl ei, Prinţul William şi fratele mai ei mare, Prinţul George, născut pe 22 iulie 2013. Ea s-a născut pe data de 2 mai 2015, la spitalul St. Mary, în aceeași unitate unde Kate Middleton i-a adus pe lume și pe ceilalți doi copi ai ei, George şi Louis.

De-a lungul timpului, Prințesa Charlotte a cucerit publicul cu drăgălășenia ei, dar și cu firea ei dezinvoltă. Imaginile ce au surprins gesturile ei ștrengărești au făcut înconjurul lumii și sunt și acum virale.

Cum l-a surprins Kate Middleton pe fiul ei cel mic, Prințul Louis, de ziua lui

Kate Middleton a făcut prima fotografie, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Se pare că Prințesa de Wales continuă tradiția în privința fiului ei cel mic, chiar și după veștile îngrijorătoare primite de la medici, și i-a făcut, recent, o poză Prințului Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani, așa cum obișnuiește să facă în fiecare an de ziua lui.

Pe 23 aprilie, Prințul Louis a împlinit 6 ani. Kate Middleton a fost cea care a marcat acest eveniment important. Prințesa de Wales, diagnosticată recent cu cancer, i-a făcut tradiționala fotografie băiatului ei cel mic și al Prințului William și le-a împărtășit-o și fanilor de pe rețelele de socializare.

În portretul cu Prințul Louis, realizat de Kate Middleton, micuțul e îmbrăcat în pantaloni scurți și o cămașă în carouri. În imaginea făcută de ziua lui, acesta stă întins pe iarbă și zâmbește la cameră.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Arhivă Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton