Prințesa Charlotte a început școala. Cum a fost surprinsă în prima zi, lângă învățătoare

 Pirvu Cristina
.

Prințesa Charlotte a luat-o de coadă, mai exact, a început școala. Astăzi, în Londra, alături de părinții ei, a mers să își cunoască învățătoarea. Alături a fost și fratele ei Prințul George, cu doi ani mai mare decât ea. 

S-a făcut remarcată la fiecare apariție, fie că vorbim de întâlniri în străinătate alături de părinți, fie că participă la nunțile din familia regală. Prințesa Charlotte pare a fi poznașă, energică, dar iată că acum începe o etapă nouă din viața ei.

Alături de părinții ei, Kate Middleton și Prințul William, și fratele ei, Prințul George, micuța Charlotte s-a întâlnit cu învățătoarea, căci a început prima zi de școală. Părinții vor plăti aproximativ 6.500 de lire sterline pe semestru pentru educația micuței, la care se adaugă o sumă similară pentru fratele George, elev la aceeași școală, dar cu doi ani mai mare.

La întâlnirea chiar din fața școlii Thomass Battersea din Londra, Charlotte a dat mâna cu învățătoarea. Într-o poză este surprinsă chiar și cu gura căscată, scoate limba spre deliciul fotografilor.

Nu doar Prințesa Charlotte a atras privirile în prima zi de școală, ci și Kate Middleton. Mama micuței are o siluetă trasă prin inel. A ales să poarte o rochie colorată, Michael Kors, în valoare de 200 de lire sterline.

Prințesa Charlotte a început școalaPrințesa Charlotte a început școala

Regina Elisabeta a II-a, pusă de Prințul William într-o ipostază ilară! Filmarea care a devenit virală pe internet

Despre protoculul de la Palatul Buckingham și toate rigorile impuse membrilor familiei regale britanice nu mai e cazul să aducem aminte – știm cu toții că aceștia au o conduită ireproșabilă, după care s-a scos probabil Codul bunelor maniere. Iată însă că sunt momente în care chiar și Regina Elisabeta a II-a lasă protocolul la o parte și se comportă, vrând, nevrând, ca o mamă și o bunică oarecare. Unul dintre aceste momente s-a petrecut în urmă cu 33 de ani, iar protagoniștii au fost suverana Marii Britanii și nepotul ei William, pe atunci în vârstă de 4 ani.

Totul s-a petrecut la nunta dintre Sarah Fergusson, Ducesa de York, și Prințul Andrew, care s-au căsătorit pe 23 iulie 1986. Din păcate, cei doi au divorțat în 1996, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii lor din lumea întreagă, dar și pe fiica lor, Prințesa Eugenie, să rememoreze momentul. Drept urmare, pentru a marca ocazia, unul dintre fanii familiei regale britanice a postat un filmuleț adorabil care a făcut furori pe internet.

Foto: Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton