Incident la nunta Prințesei Eugenie. Prințesa Charlotte și Louis de Givenchy, luați de vânt pe treptele bisericii

 Alina Dan
.

Prințesa Charlotte și Louis de Givenchy au fost luați de vânt pe treptele bisericii, chiar înainte de a începe nunta Prințesei Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, cu Jack Brooksbank.

Charlotte, fiica Prințului William și a lui Kate Middleton, și Louis de Givenchy urcau trepetele catedralei St George, împreună cu Prințul George și Lady Louise Windsor (îmbrăcată în albastru), când o pală de vânt aproape că i-a rostogolit pe micuți pe scări.

 


Cine este Louis de Givenchy

Dacă pe Charlotte și George, fiii lui Kate și William îi știe toată lumea, mulți au fost cei care s-au întrebat cine este micuțul Louis de Givenchy, unul dintre pajii de la nunta Prințesei Eugenie. Acesta este fiul lui Oliver de Givenchy, executiv la JP Morgan. Louis și George sunt singurii paji de la nunta nepoatei reginei Marii Britanii. Ei au fost însoțiți pe parcursul ceremoniei de către domnișoarele de onoare Prințesa Charlotte, Savannah Phillips, Isla Phillips, Mia Tindall  și Maud Windsor.

Nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank a avut loc azi, 12 octombrie, la Capela St. George, locul unde acum patru luni se căsătoreau vărul ei, Prințul Harry, și Meghan Markle. Pe peluza castelului sunt invitați circa 1.000 de britanici pentru a-i admira pe cei doi miri. La eveniment participă aproape toți membrii marcanți ai familiei regale britanice, în frunte cu Regina Elisabeta a II-a, bunica miresei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton