Prințul Harry vrea să se împace cu Familia Regală, după diagnosticul de cancer al Regelui Charles: „Am avut ocazia să petrec timp cu tatăl meu. Intenționez să...”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul acestei luni, Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar fiul său cel mic, Prințul Harry, și-a anunțat revenirea la Londra. După întâlnirea cu tatăl său, Ducele de Sussex spune că-și dorește reconcilierea cu Familia Regală, astfel că a planificat mai multe călătorii în Marea Britanie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 5 februarie, Palatul Buckingham anunța că Regele Charles a fost diagnosticat cu „o formă’ de cancer. Boala a fost descoperită în timpul unui tratament pentru adenom de prostată, însă în comunicatul regal, s-a precizat că nu este vorba despre cancer de prostată. La aflarea veștii, Prințul Harry și-a anunțat revenirea la Londra, la trei ani de la ruptura neașteptată de Casa Regală din Marea Britanie. Într-un interviu acordat vineri, Ducele de Sussex a sugerat că întâlnirea cu tatăl său ar putea reprezenta un pas important în direcţia reunificării cu membrii familiei sale.

ha9-2ha9-2

Citește și: Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: „Are ochii lui…”

Citește și: De ce nu mai poartă Meghan Markle inelul de logodnă. Gestul Ducesei de Sussex a reaprins zvonul divorțului

Citește și: Mircea Bravo a devenit tatăl unei fetițe: „Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”. Primele imagini cu micuța Mira

Citește și: Georgiana de la Mireasa sezonul 9, chemată în instanță de tatăl copilului ei: „Părerea mea e că trebuie să părăsească casa pentru că…”. Are un băiețel de 3 ani

Prințul Harry vrea să se împace cu Familia Regală, după diagnosticul de cancer al Regelui Charles

După întâlnirea cu Regele Charles, diagnosticat cu cancer, Prințul Harry anunță că-și dorește reconcilierea cu Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex nu a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui său, dar are planificate mai multe călătorii în Marea Britanie. Amintim că, în februarie 2021, Prințul Harry s-a retras de la îndatoririle regale și a început o nouă viață cu Megan Markle în California, Statele Unite ale Americii. În cadrul aceluiași interviu, fiul Regelui Charles a menționat că plănuiește să obțină cetățenie americană.

„Îmi iubesc familia şi sunt recunoscător că am avut ocazia să călătoresc şi să petrec timp cu [tatăl meu]', a declarat Harry în timpul emisiunii Good Morning America de pe ABC.

Întrebat de moderatorul Will Reeve dacă întâlnirea poate reprezenta o posibilă reconciliere cu familia, Ducele de Sussex a adăugat: „Absolut. Da, cred că este posibil. Am observat în multe familii cum adversităţile le pot uni chiar şi mai mult. Am alte călătorii planificate care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi acolo, aşa că intenţionez să profit de ocazie pentru a petrece timp cu familia'.

Ce se întâmplă dacă Regele Charles va abdica

O perioadă de regență îi permite regelui să își transfere puterile de monarh Prințului de Wales fără a fi nevoit să abdice. Într-un astfel de scenariu, Regele Charles ar fi în continuare monarh și șef al statului.

Dacă Regele Charles ar abdica, fiul său William, care este primul în linia succesorală, ar urca pe tronul britanic. Prim-ministrul Rishi Sunak a sugerat că e puțin probabil ca Prințul de Wales să fie numit Prinț Regent prin Legea Regenței din 1937, în contextul în care diagnosticul de cancer a fost depistat la timp.

„Evident, ca toată lumea, am fost șocat și întristat, și transmitem toate gândurile Regelui și de familia sale. Din fericire, acest lucru (boala) a fost depistat la timp', a declarat Rishi Sunak, la BBC Radio 5.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton