Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini cu strănepoata Regelui Mihai

 Dumba Gabriela
.

Pe 23 ianuarie, Nicolae al României şi soţia sa, Alina-Maria, şi-au botezat fetiţa, pe micuța Maria-Alexandra, strănepoata Regelui Mihai. Evenimentul restrâns a avut loc la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atât Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au venit îmbrăcaţi în costume populare, scrie Adevarul.ro. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie.

627×0627×0

Slujba a început după prânz şi a ţinut aproape o oră, iar la fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei.

Citește și:

Fostul principe Nicolae, primele declarații după nașterea fetiței sale. Cât de mult i s-a schimbat viața și când va avea loc botezul

Cum arată fiica în vârstă de 4 ani a fostului Principe Nicolae al României. „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”

Unde a dus-o fostul Principe Nicolae pe Alina Binder pentru a-i cere mâna: 'Este locul meu preferat din lume!'

Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020

Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

Nicolae al României anunţase încă din 1 iunie 2020 că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie.

„Ne dorim cel puţin doi copii. O să luăm totul pas cu pas, progresiv (surâde). Nu ştiu dacă ştiţi, dar se schimbă viaţa foarte mult când vine un copil în viaţa ta', spunea în urmă cu ceva timp Nicolae al României.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder acum mai bine de doi ani, pe 30 septembrie 2018, la Biserica Sfântul Ilie, din Sinaia, judeţul Prahova, iar la nuntă au participat 200 de invitaţi. Reprezentanții Casei Regale a României nu au participat la ceremonie.

Prințul Nicolae al României mai are o fetiță

Prințul Nicolae mai este tatăl unei fetițe de 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, o tânără din Brașov care s-a luptat ca micuța ei să aibă un tată și în acte.

Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, după ce Nicoleta Cîrjan a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit ea. Din acel moment, nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte.

FOTO: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului / Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton