Prințul Philip va fi operat la 96 de ani. Soţul Reginei Elisabeta a II a a ajuns la spital

 Pirvu Cristina
.

Prințul Philip va fi operat la 96 de ani. Soţul Reginei Elisabeta a II a a Angliei a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Acesta a acuzat dureri în ultima perioadă, iar astăzi, 4 aprilie, va fi operat. Doctorii au luat această decizie!

Prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, a fost internat la spitalul King Edward VII, din Londra, pentru a fi operat la șold. Operația va avea loc pe 4 aprilie, scrie The Guardian, care a preluat informația oficială anunțată de Palatul Buckingham.

„Alteţa Sa Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază în vederea unei operaţii la şold, care va avea loc mâine„, a susținut purtătorul de cuvânt al Casei Regale. Vestea internării vine la doar câteva zile după ce acesta a lipsit de la ceremonia tradițională de duminica Paștilor de la Castelul Windsor din weekend.

Din cauza vârstei înaintate, prințul Philip a decis toamna trecută retragerea din angajamentele sale publice.

Prințul Philip s-a retras din viaţa publică

Prinţul Philip are 96 de ani şi de ceva timp s-a retras din viaţa publică. A mai apărut la câteva evenimente la biserică alături de familia regală, însă acum nu vin veşti foarte bune. Sănătatea sa este subredă, mai ales că în vară a fost internat de urgență din cauza unei infecții.

Recent, acesta și-a anulat participarea la o ceremonie militară organizată la Castelul Windsor, iar acum a ratat slujba religioasă. Potrivit surselor de la palat, Prințul Philip a acuzat stări de rău.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton