Prințul William glumește pe seama lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce le-a urat celor doi...

 Oana Pantazi
.
Pe 6 mai a venit pe lume cel mai așteptat copil al planetei, bebelușul Ducilor de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry. Pe lângă urările cuvenite, Prințul William, fratele mai mare al proaspătului tătic, nu s-a abținut să glumească pe seama Prințului Harry…

Cu o săptămână mai târziu decât era anticipat, Meghan Markle a născut un băiețel, în dimineața zilei de 6 mai, făcând din Prințul Harry cel mai fericit bărbat din lume. Atât bebelușul, care s-a născut cu o greutate de 3,2 kg și a primit nota zece de la medici, cât și mama lui sunt într-o stare perfectă de sănătate, iar cei doi proaspeți părinți se pregătesc să-l prezinte lumii, care abia așteaptă să vadă cum arată micuțul, despre care tatăl lui spune că e „mortal”, și să afle cum se va numi.

„Aștept cu nerăbdare să-i văd în zilele următoare”

La fel ca și restul familiei regale britanice, Prințul William și Kate Middleton și-au exprimat încântarea cu privire la nașterea primului copil al Ducilor de Sussex. În timpul unui interviu, pe când se aflau la Kings Cup Regatta, la Cutty Sark, în Londra, Prințul William a zis că el și Kate sunt entuziasmați de venirea pe lume a noului bebeluș din familia regală, dar apoi a făcut o glumă apropo de noul statut de părinți al fratelui său și cumnatei sale, spunând că le urează bun venit în „Societatea celor privați de somn”. Ducele de Cambridge s-a referit, evident, la orele de nesomn prin care trec proaspeții părinți în general. Iar el și Kate știu asta mai bine ca oricine, deoarece au trei copii…

Prințul William le-a spus apoi reporterilor: „Aștept cu nerăbdare să-i văd în zilele următoare, când lucrurile se vor liniști”, după care, rugat fiind să îi dea un sfat fratelui său, a adăugat: Sunt multe sfaturi de dat, dar îi urez tot binele și sper că în zilele următoare ei doi se vor liniști și se vor bucura pe deplin că au un nou-născut în familie și de toate bucuriile care vin odată cu asta”.

Cu siguranță, acest lucru a început deja să se întâmple, pentru că, ieri după-amiază, Ducii de Sussex, așa cum au promis, l-au prezentat deja lumii pe adorabilul lor micuț.

Foto: Hepta

Harry în momentul în care a anunțat că este tatăl unui băiețel.Harry în momentul în care a anunțat că este tatăl unui băiețel.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton