Prințul William și Kate Middleton, ironizați după ședința foto pentru felicitările de Crăciun, alături de copiii lor: „Nu s-a folosit Photoshop”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, membrii Familiei Regale britanice au publicat imaginile pentru felicitările de Crăciun. Prințul și prințesa de Wales au optat pentru un pictorial alb-negru, alături de cei trei copii, însă unele detalii au stârnit ironii și comentarii negative. Ca urmare a valului de critici, o sursă regală a precizat că fotografia nu a fost editată, ci ar fi vorba despre o iluzie optică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La fel ca în fiecare an, Familia Regală britanică a dat publicității imaginile de pe felicitările lor de Crăciun. Regele Charles al III-lea a optat pentru o fotografie de la ceremonia de încoronare din acest an, în care apare alături de regina Camilla. Prinții William și Kate s-au fotografiat alb-negru, alături de cei trei copii, îmbrăcați în ținute casual. Unele detalii ale pictorialului au stârnit adevărate controverse și critici la adresa monarhiei britanice, pentru ca o sursă regală să revină cu clarificări, mai apoi.

1313

Citește și: Ce porecle au primit copiii Prinților de Wales, George, Charlotte și Louis, la școală. Cum se alintă reciproc părinții lor, Kate și William

Citește și: Ion Ion Țiriac, reacție dură după ce Simona Halep a fost ironizată de Serena Williams: „Să ne întrebăm și despre asta, campioano! Ce fac acești steroizi?'

Citește și: Călin Donca este eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu: „Înlocuirea măsurii arestării preventive cu…”

Citește și: Gabriela Prisăcariu la spital cu mai multe simptome, după ce fiul ei a avut febră două zile: „Mă simt foarte rău, îmi bubuie capul, gâtul…”

Prințul William și Kate Middleton, ironizați după ședința foto pentru felicitările de Crăciun, alături de copiii lor

Anul acesta, pentru felicitările de Crăciun, Prințul William și Kate Middleton au optat pentru o fotografie monocromă. Familia este aranjată în jurul prințesei Charlotte, care este așezată pe un scaun. Fotografia lor a fost realizată de fotograful Josh Shinner, născut în Yorkshire, care a imortalizat anterior vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Pictorialul în cauză a stârnit adevărate controverse, mulți fiind de părere că o fotografie alb-negru nu este reprezentativă pentru sărbătoarea Crăciunului. De altfel, poziția unora dintre membrii Familiei Regale a creat ușoare iluzii optice, alt aspect care nu a fost trecut cu vederea.

„De ce a dispărut degetul Prințului Louis?'/' De ce nu mai există un picior al Prințesei Catherine și unul al Prințului William?/'Nu sunt fan al aceste fotografii, dar uitați-vă la Louis, la mâna lui stângă. Văd eu rău?'/'Deși este o fotografie de familie frumoasă, de îndată ce m-am uitat la ea, am observat mâna lui Louis. Îi lipsește un deget', „Piciorul stâng al lui William nu are de ce să lipsească, calculând unghiul la care stă piciorul drept, doar dacă și-l întindea în spate avea sens să nu se vadă', sunt câteva dintre comentarii.

„Nu s-a folosit Photoshop'

Ca urmare a valului de critici, o sursă regală a ținut să precizeze că imaginile nu a fost editate în Photoshop, astfel că iluziile optice au fost pur întâmplătoare. În imaginea respectivă, prințul Louis (5 ani), cunoscut pentru năzdrăvăniile sale de la ceremoniile oficiale, poartă pantaloni scurți și teniși fără șosete.

 „Nu s-a folosit Photoshop, Prințul Louis și-a întins degetul în mod exagerat', au transmis reprezentanți de la Palatul Buchingham, după ce au văzut controversele.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton