Prinţul William, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, bolnavă de cancer: „Toți sunt...” / A fost într-o vizită oficială la un centru de prevenire a sinuciderilor

.

Prințul William a oferit primele declarații despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, bolnavă de cancer. În această perioadă atât de greu încercată, fiul Regelui Charles a preluat toate îndatoririle regale și a oferit publicului vești liniștitoare despre soția lui, care se află sub tratament de chimioterapie preventivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Kate Middleton şi Prinţul William au marcat, pe 29 aprilie, 13 ani de când s-au căsătorit. Cuplul regal a publicat pe reţelele de socializare o fotografie inedită, alb-negru, de la nunta lor. Diagnosticată cu cancer, Prințesa de Wales a renunțat la îndatoririle regale și s-a retras complet din viața publică.

Citește și: Kate Middleton, onorată de Regele Charles. Ce titlu regal a primit Prințesa de Wales în timp ce se luptă cu cancerul


Citește și: Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Raluca Bădulescu cât timp își renovează vila. Are covoare din piele de ponei, iar prețul chiriei e piperat: „Îmi place la nebunie’ / Imagini din interior

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are acum 52 de ani și trei fiice superbe


Prinţul William, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, bolnavă de cancer

Marți, 30 aprilie, Prințul William a călătorit în nord-estul Angliei și făcut o vizită oficială la un centru de prevenire a sinuciderilor. Cei prezenți l-au așteptat cu flori și, inevitabil, au fost curioși să afle care este atmosfera în familie.

„Te superi dacă te întreb cum sunt soția și copiii tăi?’, l-a întrebat Cain, o femeie de 60 de ani, potrivit Mirror.co.uk.


Vizibil emoționat, Prințul William a făcut o confesiune înduioșătoare despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, și a dat asigurări că situația este sub control: „Toți sunt bine, mulțumesc. Da, suntem bine’.

Mai multe detalii nu a oferit și a schimbat rapid subiectul. Prințul William și-a exprimat aprecierea față de femeile care au venit să vadă noul centru al organizației de caritate, ce este dedicat să ofere sprijin bărbaților care se confruntă cu crize sinucigașe în regiune: „Vă mulțumesc că ați venit aici’.


Kate Middleton şi Prinţul William au marcat aniversarea a 13 ani de căsnicie

Pe 29 aprilie, Kate Middleton şi Prinţul William au marcat 13 de căsnicie. Fotografia de la nunta lor, alb-negru, a fost analizată de expertul regal Dr. Tessa Dunlop.

„Se spune că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, iar fotografia pe care Prințul și Prințesa de Wales au lansat-o astăzi, marcând cea de-a 13-a aniversare a nunții, cu siguranță spune multe, a afirmat expertul pentru The Mirror.


„În primul rând, acest portret nevăzut anterior este o reamintire a legăturii profunde a cuplului; dragostea lor tânără este surprinsă în zâmbetul fermecător al lui Kate, stând în pragul unei vieți de femeie căsătorită și de membru al familiei regale. Alături de ea, limbajul trupului Prințului William exprimă o atenție iubitoare, având o poziție protectoare, sprijinindu-și mâinile ușor pe șoldurile soției sale, a explicat dr. Dunlop.


Kate Middleton, onorată de Regele Charles, după diagnosticul de cancer

Într-o perioadă neagră pentru Casa Regală Britanică – atât Regele Charles, cât și Prințesa de Wales suferă de cancer și fac chimioterapie – suveranul a luat decizia de a o onora pe Kate Midlleton pentru serviciile despuse pentru Casa Regală. Astfel, Prințesa de Wales Prințesa de Wales a primit titlul de Companioană Regală a Ordinului Companioanelor de Onoare din partea Regelui Charles al III-lea pentru cei 13 ani de serviciu public și îndeplinirea îndatoririlor regale pe care le-a avut.


În Ordinul Companionilor de Onoare poate avea doar 65 de membri în întregul Commonwealth, având drept „casă spirituală Capela Regală de la Palatul Hampton Court, iar Kate Middleton face parte din personalitățile care au onoarea de a face parte din lista scurtă a acestui ordin important, printre ai cărui memtri de vază se numără Sir David Attenborough, Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Dame Maggie Smith, Sir Roy Strong, Sir Paul McCartney și JK Rowling.

Sursa foto: Hepta