Proaspăta mămică Alina Ceușan este chemată în fața judecătorilor. "Surpriza" pe care i-a făcut-o un afacerist

 Dumba Gabriela
.

Alina Ceușan nu se poate bucura pe deplin de rolul de mamă pentru că are de rezolvat în instanță chestiuni mai vechi legate de neînțelegerile cu un afacerist din Târgu Mureș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un afacerist din Târgu Mureș a chemat-o în fața instanței pe Alina Ceușan, în încercarea de a tergiversa aplicarea unei hotărâri judecătorești din 2016. Procesul a fost deschis inițial de blondină, în 2013, în cererea de chemare în judecată aceasta solicitând ca afaceristul să îi pună la dispoziție un site care îi poartă numele.

„Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti. Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro', au decis magistrații, potrivit spynews.ro.

ceusan-site2ceusan-site2

Însă, de atunci, nu s-a întâmplat nimic. Anul trecut, Alina Ceușan a mai deschis un proces, în care cerea să se respecte sentința.

„Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face. Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş. Fără cale de atac', au dispus judecătorii. Nici așa nu a rezolvat nimic, fiindcă, ieri, domeniul încă figura ca fiind deținut de același afacerist.

Mai mult, afaceristul a deschis, recent, un nou proces, contestând decizia dată în urmă cu patru ani, iar Alina Ceușan este așteptată luna viitoare în fața judecătorilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton