Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut: „Era ceva rău. Credeam că o să...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut. În luna septembrie a anului trecut, soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel superb. Recent, aceasta a mărturisit că nu i-a fost ușor după naștere, mai ales că s-a infectat cu Covid-19. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună din anul 2018 și s-au căsătorit pe 15 mai 2021. În luna septembrie a anului trecut, aceștia au devenit părinții unui băiețel, pe nume Tiago. Acum, soția prezentatorului a făcut câteva dezvăluiri despre perioada post-natală, susținând că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

gab-9gab-9

Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut. La începutul lunii septembrie, fiul celor doi a împlinit un an, iar părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Nașii de botez ai micuțului sunt Laura Dumitru și Homan TandiJono, prieteni apropiați ai cuplului.

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu i-au tăiat moțul fiului lor:”Nu este o petrecere sofisticată”

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după ce a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu:”Din cauză că ea iar a depus probe…”

Citește și: Cabral a ajuns la spital, plin de sânge:”Plagă prin înjunghiere”. Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea Ibacka

Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut

Deși a avut o sarcină care a decurs fără probleme, perioada post-natală a fost una dificilă pentru Gabriela Prisăcariu. La patru luni după ce l-a adus pe lume pe micuțul Tiago, aceasta a sesizat că îi cade foarte mult păr, iar, apoi, s-a infectat cu Covid-19.

„După ce am născut, cam la 4 luni după ce am născut, a început să îmi cadă părul foarte rău, dar extrem de rău.

Credeam că o să chelesc. Pe urmă am avut și COVID-19. Nu știu dacă are legătură. Am auzit că și de la COVID-19 îți cade părul. Ideea este că era ceva rău. Am încercat tot ce se poate', a mărturisit Gabriela Prisăcariu, pe contul personal de Instagram.

Ce spun cei doi soți despre al doilea copil

Pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori. Vedeta obișnuiește să împărtășească cu fanii ei diferite experiențe referitoare la creșterea micuțului Tiago sau la căsnicia sa.

În mai multe rânduri, aceasta a fost întrebată dacă are în plan să devină mamă pentru a doua oară. Recent, fostul manechin s-a hotărât să le ofere un răspuns curioșilor, susținând că programul ei este deja destul de solicitant cu un singur copil.

„Eu știu că vă doriți să fim mai obosiți de atât, dar e ok, deocamdată suntem suficienți de obosiți', a scris Gabriela Prisăcariu, pe contul său de Instagram.

În cadrul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a împărtășit opinia soției sale: „Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton