Puțini știau că Antonia are o soră. Cum arată Alessia și cum se înteleg cele două

 Stamen Diana
.

Probabil puțini dintre voi știați că Antonia are o soră. Artista nu este singură la părinți, iar acest lucru era cunoscut de foarte puțină lume. Ei bine, Antonia are o soră mult mai mică și cu care se înțelege foarte bine. Antonia și Alessia sunt surori vitrege.

Părinții Antoniei sunt despărțiti de când aceasta era foarte mică, iar fiecare și-a refăcut viața. Tatăl vitreg al Antoniei s-a recăsătorit cu Bianca, o femeie care i-a dăruit o fetiță pe nume Alessia. Sora mai mică a Antoniei are 8 ani, iar cele două se înțeleg de minune în ciuda diferenței mari de vârstă.

Alessia este la fel de frumoasă precum sora ei și este foarte apropiată și de cei doi băieți ai Antoniei, Dominic și Akim. „Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri',  spunea Antonia într-un interviu mai vechi.

Cântăreața a spus întodeauna că Mihai este tatăl ei, ba chiar după ce Denise Iacobescu și Mihai au divorțat, Antonia a preferat să locuiască o bună perioadă cu el, în America. Tatăl vitreg al Antoniei i-a fost mereu alături, chiar și atunci când a fost fața instanței, unde s-a judecat procesul cu Vincenzo Castellano.

Alessia, sora vitrega a AntonieiAlessia, sora vitrega a Antoniei

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton