Puya, bombardat cu adidași pe scena din Bârlad pentru a da autografe: ”E o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale”

.

Puya, bombardat cu adidași pe scena din Bârlad pentru a da autografe. Puya nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, iar asta nu o spunem doar noi, ci se poate vedea cu ochiul liber. Recent, a susținut un concert la Bârlad, unde a avut parte de un public mare, care și-a dorit neapărat un autograf de la el, astfel că singura soluție le-a rămas să își arunce hainele de pe ei, dar și încălțămintea din picioare pentru ca el să le semneze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Puya a trăit recent un moment cu adevărat neașteptat. În timp ce cânta pe scena de la Bârlad, fanii și-au dorit un autograf de la el, iar fiindcă publicul era extrem de numeros, mulți au început să arunce cu pantofi, adidași, sandale și tot ce mai purtau în picioare. Scena s-a umplut în câteva minute de încălțări, fanii implorându-l pe artist să le dea autografe pe ele.

whatsapp-image-2023-06-20-at-15.05.07whatsapp-image-2023-06-20-at-15.05.07

Așa cum era de așteptat, Dragoș Gărdescu, alias Puya, cunoscut drept unul dintre cei mai adulați rapperi din România, la acest moment, totodată solist în trupa „La Familia', nu a comentat nimic și nu s-a arătat absolut deloc deranjat de gestul fanilor săi, ba din contră. A început să lase autografe pe încălțăminte, dar și pe hainele aruncate pe scenă.

Citește și: Cum l-a cumințit Melinda, soția lui Puya, pe artist: 'Era cam tupeist. Nu eram fana lui. A fost un proces lung…'

Citește și: Cum gestionează Puya și Melinda gelozia în căsnicie. Detalii din intimitatea lor: „Nu știu dacă bărbații își doresc ca femeile lor să arate tot ce văd ei și la alții'

Citește și: Frații Tate au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane și grup infracțional. DIICOT cere confiscarea mai multor terenuri, mașini și ceasuri de lux

Citește și: Cine e Laurențiu Neamțu, finalist Chefi la Cuțite 2023. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Puya, bombardat cu adidași pe scena din Bârlad pentru a da autografe

Puya se bucură de ani de carieră în spate, fiind unul dintre cei mai apreciați rapperi, însă cu toate astea, niciodată nu a trăit ceea ce s-a întâmplat la Bârlad recent. Niciodată fanii nu și-au aruncat încălțămintea din picioare sau hainele pe ei, doar pentru ca el să dea un autograf. Extrem de impresionat și totodată emoționat, Puya a luat un pix și început să semneze toate încălțările din jur!

Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două', a scris rapperul, care a și postat imaginile pe Instagram, acestea devenind imediat virale.

Puya: 'Voi fi stresat când n-o să mai vrea nici dracu un autograf de la mine!'

Puya a oferit prima reacție după ce pozele în care fanii aruncau hainele și adidașii pe scenă au devenit virale. Îndrăgitul rapper a explicat că nu îl stresează aceste momente, ci gândul că într-o zi nu o să mai aibă parte de această galerie și de aceste momente unice. Totodată, a precizat că este extrem de recunoscător că oamenii încă îl apreciază după două decenii de urcat pe scenă și cântat, cu bune și rele.

'Nu mă stresează pozele și autografele…În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.', a spus Puya, în exclusivitate, pentru Click!.

Puya recunoaște că fanii i-au fost alături în cele mai grele momente

Puya este extrem de recunoscător fanilor săi și nu a putut să nu se mândrească cu gestul lor, la care nu se aștepta vreodată. De asemenea, a explicat că nu o dată, ci de mai multe ori, fanii i-au fost alături, chiar dacă sunt necunoscuți, în momente extrem de grele, când trece poate printr-o mare cumpănă, iar pentru asta le mulțumește înzecit.

'Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești 'necunoscuți' care te cunosc câteodată mai bine decât tine. La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsăși sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă… muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri', a mai spus Puya, în exclusivitate, pentru Click!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton