Puya, despre moartea fratelui său: "M-a sunat cineva și mi-a zis că el nu mai e". Cum s-a întâmplat tragedia

 Dumba Gabriela
.

Puya și-a pierdut fratele acum 10 ani, iar acel moment a fost unul de răscruce în viața sa, spune artistul. Tragedia a avut loc în Italia, acolo unde fratele lui Puya muncea și cântărețul a simțit atunci că toată alergătura după bani contează cel mai puțin în viața unui om. Și-a propus să aprecieze mai mult timpul petrecut cu familia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

În cadrul podcastului Acasă la Măruță', Puya a vorbit despre moartea fratelui său, un subiect care îl tulbură și acum, la zece ani distanță. A fost clipa când a realizat că viața este scurtă și că trebuie trăită la maximum, pentru că altfel, mai târziu, poți regreta.

197312l-1360×0-w-cf76df56197312l-1360×0-w-cf76df56

El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce… Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită (…)

Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia', a spus Puya.

Puya, îndurerat după moartea fratelui

Cel mai mult, Puya regretă că nu a stat timp suficient lângă fratele lui și că au existat situații când nu i-a răspuns la telefon pentru că era ocupat.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa', a completat Puya.

Totodată, Puya a dezvăluit că nici până în prezent nu a fost capabil să șteargă din telefon numele fratelui său.

Am chestia asta, nu pot să șterg numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să îmi moară copilul. E frica mea cea mai mare. Eu nu știu dacă aș putea să trec peste, așa cum au reușit ai mei', a mai zis artistul.

Puya a anunțat că după moartea fratelui său încearcă să se bucure de tot ce i-a oferit viața.

Eu acum trăiesc prezentul, nu vreau să mă uit nici în trecut și nici în viitor foarte mult, ca să nu mai pierd ocazii. Pe oameni îi îmbătrânesc supărările, rutina, dar dacă tu ești o fire optimistă, e foarte ok. Frumusețea vine din tine', a mai spus Puya.

Întrebat care a fost cauza morții fratelui său, Puya a refuzat să intre în detalii, dar presa anunțat, la momentul respectiv, că bărbatul a decedat în urma unei supradoze de heroină, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton