Puya și Melinda participă la Chefi la cuțite: „Gătesc aproape zilnic”

 Ifrim Georgiana
.

După ce au făcut echipă la „America Express', Puya și Melinda vin la „Chefi la cuțite' pentru a le găti celor trei jurați – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cei doi soți vor putea fi urmăriți în episodul difuzat în această seară, la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puya și Melinda sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună trei fetițe. Cei doi soți au făcut echipă în emisiunea „America Express', acolo unde telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască în ipostaze suprinzătoare. Pănî acum, artistul și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales că soția lui este o prezență destul de discretă și nu și-a dorit niciodată să dobândească statutul de persoană publică.

9999

În ediția din această seară a emisiunii „Chefi la cuțite', Puya și Melinda vor fi cei care îi vor lua prin surprindere pe cei trei jurați. Soția artistului a recunoscut că nu o încearcă prea mari emoții, având în vedere că gătește aproape zilnic. Iată declarațiile celor doi!

Citește și: Cum s-a însurat Puya cu Melinda: „M-am dus la biserică să mă spovedesc și i-am zis preotului că nu pot să-mi fac și eu o relație”

Citește și: Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale: 'Lumea ar veni cu un buldozer și ar lua tot să ducă la gunoi'

Citește și: Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube: „Nu mai folosesc de mult produse din magazin”. Prima sa rețetă a stârnit ironii în online

Citește și: Cine este Constanția de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E studentă la Facultatatea de Arte Plastice

Puya și Melinda participă la „Chefi la cuțite'

Printre cei care vor găti diseară pentru cei trei jurați se numără concurenți cu experiență gastronomică remarcabilă, dar și participanți care îi vor surprinde pe maeștrii bucătăriei cu apariția lor în platoul Chefi la cuțite. Puya și Melinda vor face echipă la bancul de lucru, pregătind niște farfurii menite să-i cucerească pe Chefi.

„Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia. Și de-atunci gătesc aproape zilnic', povestește Melinda.

„De-atunci nu s-a mai oprit!', completează Puya.

Cum se vor descurca cei doi în bucătărie și ce verdict vor primi din partea Chefilor telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Ilona Brezoianu jurizează jocul de amuletă

Tot în ediția de diseară, jocul pentru amuletă se anunță plin de suspans, cel de-al patrulea Chef care intră în arena competiției fiind Florin Ivan.

„Am mai gătit alături de Sorin Bontea la emisiunea Titani la cuțite și am fost în echipa lui. Dar cu toți trei împreună nu am mai gătit – și mai ales în această formulă, în care suntem rivali', a declarat Chef Florin Ivan.

Până acum, Cătălin Scărlătescu este deținătorul a două amulete – iar în seif a fost depozitată una
singură. Câștigătorul din această seară va fi ales de către o invitată pregătită pentru o
degustare specială: Ilona Brezoianu vine să analizeze preparatele Chefilor. La cine va ajunge
amuleta după provocarea dificilă a Ginei Pistol telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la
cuțite de diseară.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton