Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată”

 Ifrim Georgiana
.

Luni, 27 mai, Radu Mazăre a ieșit din închisoare, după ce a fost eliberat condiționat de Tribunalul Ilfov. La poarta penitenciarului a fost așteptat de soția lui, Roxana Mihalache, care a lăsat la vedete o burtică de gravidă. Fostul edil din Constanța le-a dezvăluit jurnaliștilor sexul și numele celui de-al doilea copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Ieri, Radu Mazăre a ieșit din penitenciar, după ce instanța a decis eliberarea sa condiționată. Fostul primar al Constanței a executat cinci din cei nouă ani de închisoare la care a fost condamnat în două dosare –  dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și dosarul Polaris.

mazreeemazreee

Citește și: Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței: „Sunt foarte fericită!”/ Primele imagini

Citește și: Radu Mazăre, eliberat condiționat după 5 ani de închisoare. Soția fostului primar al Constanței: „Este dorința lui cea mai mare, să iasă complet din viața publică și politică”

Citește și: Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama: „Am plâns că nu este lângă mine' / Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni: „Nu ne-am săturat deloc'.  Imagini cu ei de când s-au cunoscut

Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil

Îmbrăcată într-o rochie albă și așteptând eliberarea din închisoare a soțului ei, Roxana Mihalache și-a etalat burtica de gravidă și a declarat că este însărcinată în patru luni. Cei doi vor avea un băiețel și i-au ales deja numele. Din relația cu creatoarea de modă Ianina Petcu, fostul edil al Constanței mai are un fiu, pe Răducu Mazăre.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris', a dezvăluit fostul edil după ce a ieșit din închisoare, conform cancan.ro.

Roxana Mihalache: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată'

Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre, a așteptat emoționată eliberarea fostului edil din închisoare. Ea e fericită că își va putea crește copilul lângă partenerul ei.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată', a declarat fostul model.

Roxana și Radu Mazăre s-au căsătorit în 2019, în închisoare

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, iubita lui cu 20 ani mai tânără, s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, la Penitenciarul Rahova, evenimentul urmând să aibă loc în „Sectorul vizite’ sau la „vorbitor’, cum este supranumit.

Cununia a avut loc la 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă, iar la ceremonie au participat un număr restrâns de persoane, printre care mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului edil al Constanței, Alexandru și Mihai.

Roxana Mazăre declara încă de atunci că își dorește să fie mamă. „Dacă Dumnezeu vrea să vină şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea’, spunea Roxana Mihalache în ziua cununiei civile cu Radu Mazăre.

Sursa foto: Facebook & SpyNews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton