Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut în secret un băiețel

.

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară, potrivit Cancan. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut în secret un băiețel, la un spital privat din Capitală, iar bebelușul este perfect sănătos. Evenimentul a avut loc ieri dimineață, pe data de 17 octombrie 2024, iar toată familia fostului primar al Constanței este acum în culmea fericirii. Iată cum se simte proaspăta mămică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

E motiv de sărbătoare în familia lui Radu Mazăre! Fostul edil a devenit tată din nou, după ce soția lui, Roxana Mihalache, a adus pe lume un băiețel. Deși cei doi părinți și-au dorit să păstreze discreția în privința acestui subiect, sursa menționată mai anterior i-a dat de gol!

radu mazare 1radu mazare 1

Potrivit surselor, soția lui Radu Mazăre a născut ușor și repede, după un travaliu rapid. Bebelușul Roxanei Mihalache ar fi venit pe lume perfect sănătos, fără nicio problemă, așa că toată lumea a fost liniștită. Și proaspăta mămică se simte bine și e tratată foarte bine în spitalul privat în care e internată, pentru ca să aibă o ședere plăcută pe durata perioadei cât va sta instituția medicală.

Citește și: Soțul Mariei Ciobanu a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap. Cum se simte acum Mircea Cîmpeanu: „S-a împiedicat în curte. Are probleme…'

Citește și: Astroloaga Minerva a fost la un pas de moarte și s-a operat de urgență: „Mă sufocam. Au fost zile în care am dormit în șezut. Mama mea a ieșit pe coridor, a izbucnit în plâns și le-a spus asistentelor…”

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Ea este mult mai tânără decât el

Citește și: Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată'

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut în secret un băiețel

Vă amintim că Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, luni, 27 mai 2024, după ce Tribunalul Ilfov i-a aprobat cererea de eliberare condiționată. El a fost atunci așteptat de soția lui, Roxana Mihalache, care le-a dezvăluit jurnaliștilor că e însărcinată.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată', a mărturisit atunci soția lui Radu Mazăre, în fața penitenciarului Jilava.

Ce nume a ales Radu Mazăre pentru fiul lui și al Roxanei Mihalache

Tot atunci, Radu Mazăre dezvăluia și ce nume a ales pentru fiul lui și al Roxanei Mihalache. Nu se știe însă sigur dacă cei doi au rămas la acea variantă de nume.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris', a dezvăluit Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2019, în Penitenciarul Rahova. Evenmentul s-a desfășurat în „Sectorul vizite' al închisorii. Cununia s-a ținut la 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă, iar ceremonia a fost una restrânsă, participând doar câteva persoane.

Printre cei care au participat atunci la ceremonie s-au numărat mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia dintr-o altă relație, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului edil, Alexandru și Mihai.

Atunci, Roxana Mihalache își exprima dorința de a deveni mamă, dar nu știa dacă și Radu Mazăre vrea să devină tată din nou.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton