În ce a investit Radu Palaniță banii câștigați la „Românii au talent”: „A fost o rampă de lansare. Mi-am cumpărat...”

 Ifrim Georgiana
.

În ce a investit Radu Palaniță banii câștigați la „Românii au talent'. În urmă cu doi ani, mecanicul auto din București a reușit să impresioneze o țară întreagă cu talentul său și cu povestea de viață. Fostul concurent a obținut cele mai multe voturi din partea publiclui și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro. Recent, Radu Palaniță a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa din 2020, susținând că a renunțat la meseria de mecanic. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Palaniță a câștigat cel de-al zecelea al emisiunii „Românii au talent'. În marea finală, aceasta a interpretat piesa „My way', a lui Frank Sinatra, reușinând să obțină cle mai mare numpr de voturi din partea telespectatorilor. Încă de la prima sa apariție pe scenă, aceasta i-a impresionat pe jurați cu vocea sa, motiv pentru care Florin Căliescu a apăsat butonul auriu. Au trecut mai bine de doi de când Radu Palaniță a devenit câștigătorul show-ului și posesorul premiului în valoare de 120.000 de euro. Între timp, acesta a renunțat la meseria de mecanic auto și a investit în pasiunea sa.

r9r9

În ce a investit Radu Palaniță banii câștigați la „Românii au talent' Fostul concurent a mărturisit că emisiunea de talente a fost o adevărată „rampă de lansare' pentru el. În prezent, acesta cântă la diferite evenimente private, susținând că are parte de sprijinul unor artiști de seamă, precum Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu.

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent:”Colaborări cu…”

Citește și: Ce face Radu Palaniță și cu ce se ocupă după ce a câștigat Românii au talent:”Nu voi renunța niciodată, îmi place foarte mult ceea ce fac”. Cât de mult i s-a schimbat viața / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului.Ce riscă acum cântărețul

Citește și: Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi:”M-am emoționat. Sunt…”

În ce a investit Radu Palaniță banii câștigați la „Românii au talent'

După ce a câștigat cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Românii au talent', Radu Palaniță a renunțat la meseria de mecanic și s-a ocupat de cariera sa muzicală. Acesta este invitat la evenimente private, dar și la festivaluri, mărturisind că lucrurile au fost puțin încetinite din cauza pandemiei.

„Cânt la anumite evenimente. Recent, am fost în Italia la San Remo senior, unde am ajuns în finală. Nu am câștigat, dar nu întotdeauna e vorba de a câștiga, ci și de a participa.

Au mai fost și alte festivaluri, plus evenimente private, precum nunți, botezuri unde sunt solicitat. E o activitate care vine după pandemie, și pentru toată lumea e puțin dificil până se vor pune din nou rotițele în mișcare', a susținut artistul, potrivit playtech.ro.

„Mi-am cumpărat o casă'

Cu banii câștigați de la „Românii au talent', Radu Planiță și-a achiziționat o locuință, și-a ajutat prietenii și a investit în echipamente audio. Acesta a recunoscut că show-ul de talente a însemnat debutul carierei sale muzicale având în vedere popularitatea pe care a căpătat-o.

„Mai exisă o vorbă. Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. A fost o rampă de lansare, prin intermediul acelei emisiuni, lumea m-a cunoscut. Restul mai ține și de mine să-mi fac drum în această nouă viață.

Mi-am cumpărat o casă, pentru că locuiam cu chirie. Am investit în ceea ce înseamnă scule, cum le spunem noi, datorită meseriei. Pentru că știam că asta voi face de acum înainte și voi avea nevoie de așa ceva. Mi-am ajutat apropiații cu cât am putut. Nu au fost foarte mulți, dar au fost suficienți ca să pot să pornesc în această nouă viață', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Artistul a renunțat la meseria de mecanic

Radu Palaniță a recunoscut că nu mai practică meseria de mecanic, având în vedere timpul și energia pe care le investește în parcursul său muzical. Totuși, când simte nevoia, se ocupă de reparațiile propriei mașini.

„Acum nu se mai poate, pentru că nu-mi mai permite timpul. Dar, ca să nu uit cum e ca mecanic auto sau munca fizică, atunci când am nevoie, la mașina mea, repar la ea', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton