Radu Pietreanu revine la TV. În ce emisiune apare actorul de la Vacanța Mare

 Dumba Gabriela
.

Radu Pietreanu revine la TV, spre bucuria celor care l-au admirat pe când făcea parte din gașca Vacanța Mare! Actorul mărturisește că are emoții și acum, cu 40 de ani de umor în spate, dar ăsta este un lucru bun pentru că demonstrează că este încă vie pasiunea lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Pietreanu revine la TV și poate fi urmărit, după o lungă pauză, în cel de-al doisprezecelea sezon „iUmor', în ediția de duminică. Alături de el, pe scenă vor urca și alți invitați speciali, Dorin Zidaru, personajul căruia i-a dat viată Marius Vizante și câștigătoarea sezonului 6 „iUmor', Irena Boclincă.

423423

„Sincer, după 40 de ani de umor încă am emoții să fiu în fața voastră', a mărturisit Radu Pietreanu în fața juriului iUmor.

„Ne-a fost dor de el și ne-a făcut plăcere să îl revedem', a declarat Delia.

Radu Pietreanu nu este străin de scena iUmor. Anul trecut, el a creat un moment excepțional în fața juraților, interpretându-l pe Donald Trump.

În ultimii ani, fanii l-au putut revedea pe Radu Pietreanu în emisiunea online Ţara lui Garcea', unde a interpretat rolul unui preot modern, care oficiază slujbe online. Episodul, Şcoala online şi nunţi virtuale', pus la cale de Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu s-a bucurat de super succes în online.

Citește și: Dragoș Dolănescu reîncepe scandalul cu fratele său, Ionuț:'Tata era mort în sufragerie, iar el răscolea dormitorul după bani'

Citește și: Ce se întâmplă cu nivelul radiațiilor de la Cernobîl, după ce Rusia a atacat Ucraina:'Suntem pe un butoi de pulbere'

Citește și: Sofia Vicoveanca, în lacrimi pentru Ucraina, după ce artista a mai trecut printr-un război:„Retrăiesc totul’

Radu Pietreanu a fost grav bolnav. Acum revine la TV

Anul 2019 a fost unul de cumpănă pentru Radu Pietreanu. Actorul s-a și mutat din București, alegând să trăiască într-un mediu mult mai prietenos, la munte, la Azuga, unde deținea de mulți ani o proprietate, o casă care, ani la rând, a fost închiriată.

Motivul mutării sale? Imobilul de la marginea Bucureștiului – mai exact vila în care a locuit în ultimii 15 ani -, situat lângă Pădurea Băneasa, a fost nevoit să-l vândă. Însă nu l-a deranjat foarte tare, întrucât a conștientizat că este mult mai bine să trăiască departe de agitația Capitalei.

Radu Pietreanu ar fi avut nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia unde a fost operat în toamna anului trecut și, de asemenea, și pentru tratamentul ce i-a redat sănătatea.

Radu Pietreanu a devenit adeptul unui stil de viață sănătos

Radu Pietreanu, care a trăit până acum în stil rock and roll, cu nopți pierdute, călare pe motocicletă și cu chitara în brațe, are acum un cu totul alt stil de viață, conștient că sănătatea lui depinde enorm de alegerile zilnice.

În micul orășel montan unde a ales să se mute este mai aproape de mulți producători locali de alimente bio, dar și de fermieri, de unde își procură hrana zilnică.

În ciuda zvonurilor născute pe seama tăcerii sale, Pietreanu a preferat să se rupă de societate și să se concentreze pe schimbările din viața sa. Ceea ce l-a ajutat să-și limpezească și mintea.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton