Radu și Mihaela au câștigat Casa iubirii, sezonul 2: „Nu mai pot decât să plâng de fericire”. Concurenții au primit câte un cec de 75.000 de lei

 Ifrim Georgiana
.

Radu și Mihaela au câștigat Casa iubirii, sezonul 2. Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii' a luat sfârșit, iar Mihaela și Radu au fost desemnați marii câștigători. Celor doi concurenți li s-a înmânat cecul de 75.000 de lei, după ce au primit cele mai multe voturi din partea telespectorilor. Iată declarațiile făcute de aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale s-a încheiat, iar doi concurenți, o fată și un băiat, au fost desemnați marii câștigători. În urma voturilor telespectatorilor, Mihaela și Radu au câștigat „Casa iubirii', sezonul 2, și au primit câte un cec în valoare de 75.000 de lei. Emoționați și recunoscători, finaliștii acestei ediții au făcut primele declarații după încheierea competiției pe care au trăit-o la intensitate maximă.

cs10cs10

Citește și: Antoni și Vlada nu mai pot participa la marea finală a emisiunii Casa iubirii: „Din păcate…„ / Care este motivul pentru care s-a luat această decizie

Citește și: Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu: „O experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată'

Citește și: „La 14 mă mut de acasă”. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută'

Radu și Mihaela au câștigat Casa iubirii, sezonul 2

Dup ce Andreea Mantea l-a desemnat câștigător „Casa iubirii', sezonul 2, Radu a țipat de bucurie, iar Cristina i-a sărit în brațe. Concurentul le-a mulțumit celor de acasă că l-au susținut prin voturi, mărturisind că nu cecul de 75.000 de lei a fost obiectivul său, ci experiența în sine.

„Nu mai pot, sunt plin de emoție! Dragii mei învingători, dragi telespectatori, mă simt foarte emoționat pentru că mă aflu aici, este un vis de-al meu încă de când am intrat în această competiție, mă bucur enorm pentru acest cec dar mai mult mă bucur pentru acest trofeu pentru că am trecut și am avut un parcurs foarte lung în această emisiune prin care am demonstrat iubire, am avut un parcurs plin de greșeli dar și de lucruri frumoase, am fost eu și pentru asta voi ați empatizat cu mine și vă mulțumesc din suflet! Vă iubesc, vă mulțumesc tare mult!', a spus, cu emoție, Radu.

Mihaela, emoționată și înlăcrimată, la finala „Casa iubirii'

Din rândul concurentelor, Mihaela a fost desemnată câștigătoarea „Casa iubirii', sezonul 2, și a primit cecul de 75.000 de lei. Tânăra a izbucnit în lacrimi și a transmis un mesaj emoționant, imediat după marea finală.

„Mi s-a îndeplinit visul! Vă mulțumesc din suflet, sunt atât de fericită, mi-am pus dorința asta de Revelion anul trecut și mi s-a îndeplinit. Mulțumesc în primul rând Lui Dumnezeu pentru că El lucrează prin oameni, mulțumesc familiei mele, prietenilor, tuturor susținătorilor pentru că m-au votat, au fost lângă mine, au crezut în mine! Aici, în competiție, am fost eu, reală, așa fată de la țară cum mă știe toată lumea, prințesa Oașului a câștigat! Mulțumesc și colegilor care m-ați votat și ați contribuit la acest trofeu și dacă v-am greșit cu ceva, să mă iertați că și eu v-am iertat la rândul meu, sunt foarte fericită și acum nu mai pot decât să plâng de fericire. Vă mulțumesc și dumneavoastră (n.r.: Andreei Mantea) și echipei Kanal D!', a declarat, printre lacrimi, Mihaela.

Când începe „Casa iubirii', sezonul 3

Luni, 15 ianuarie 2024, începe sezonul 3 „Casa iubirii', de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D.

„Au fost deosebiți, a fost un sezon foarte frumos, și primul sezon a fost foarte frumos, și cel de-al doilea și sperăm și cel de-al treilea. A fost un sezon în care m-am atașat foarte tare de concurenți. Aseară, încercând să îmi scriu un intro pentru marea finală, când ajungeam la concurenți mă bușea plânsul. Nu știam ce cuvinte să aleg mai așa, generale, încât să nu mă ducă într-o zonă emoțională mai puternică. M-am tot abținut, am încercat și mi-a ieșit, am reușit. Spre final, când mi-am luat la revedere am reușit, știam că dacă încep nu mă mai opresc. Știi cum sunt lacrimile mele acum? Ca un izvor.

Este foarte greu, pentru că eu sunt aici, alături de ei. Eu văd prima dată, și înainte de a intra în filmare, și pe holuri, și la plecare. Îi văd, îi simt și trăiesc alături de ei, extrem de intens absolut toate trăirile lor, fie că sunt bune sau rele. Mi-e foarte greu să nu mă atașez, așa sunt eu.

O gală extrem de atipică, o finală extrem de încărcată, cu emoții foarte puternice. Concurenții nu puteau vorbi, eu i-am înțeles, erau așa, abia respirau. A fost foarte emoționantă. Pe Mihaela o auzeam cum zicea: ‘Nu am aer’, iar la băieți, când a venit Radu în față și i-am înmânat trofeul, l-am atins pe degete. Era sloi, ziceai că a băgat mâna în congelator. Mihaela la fel, rece gheață. Au fost extrem de emoționați', a declarat Andreea Mantea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton