Radu Ștefan Bănică e un frate grijuliu și o apără pe Violeta de admiratorii pe care îi consideră nepotriviți: „Mâine-poimâine face 18 ani. Îndepărtez băieții după ce văd că...”

.

Radu Ștefan Bănică are o relație foarte bună cu sora lui, Violeta. Cei doi se înțeleg de minune și se susțin reciproc, dat fiind că îi desparte o diferență de vârstă de doar 7 ani. Tânăra, care va împlini curând 18 ani, are o frumusețe răpitoare și nu duce lipsă de admiratori. Actorul este un frate grijuliu și o apără de cei care nu au intenții serioase, fiind mereu atent la persoanele din jurul ei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Violeta Bănică a venit pe lume în timpul mariajului pe care Ștefan Bănică Jr. l-a avut cu Andreea Marin, iar Radu Ștefan s-a născut în timpul relației pe care artistul a avut-o cu Camelia Constantinescu. Cei doi tineri sunt cei mai buni prieteni, însă relația lor s-a consolidat pe parcurs.

Citește și: Ce părere are Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin și cum se înțelege cu ea: ‘Un om extraordinar…’ De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta / EXCLUSIV


Citește și: Violeta Bănică recunoaște că ea și fratele ei, Radu Ștefan, nu avut o relație apropiată până în adolescență: „Nu ne cunoșteam, iar de la 13 ani în sus am devenit cei mai buni prieteni’

Citește și: Cine este ginerele Ralucăi Moianu. Virgil Boglea are 33 de ani și este avocat

Citește și: Ciclonul a adus vânt puternic și ploi torențiale în România. 6000 de persoane evacuate din calea apelor, zeci de locuințe inundate, 100 de școli închise în județul Galați, tramvaie blocate în Capitală


Radu Ștefan Bănică e un frate grijuliu și o apără pe Violeta de admiratorii pe care îi consideră nepotriviți

Radu Ștefan Bănică are o relație foarte bună cu Violeta și, ca în orice familie, mai au parte de certuri minore. Legătura lor este puternică, iar tânărul este foarte grijuliu, protejându-și sora de admiratorii pe care îi consideră nepotriviți. El a ținut să sublinieze că nu îi influențează alegerile, dar este întotdeauna acolo pentru a-i oferi sprijin.


„Este o relație normală frate-soră, ne certăm, ne și iubim, dar face parte din familie. N-am nicio problemă cu băieții din jurul Violetei. Îndepărtez băieții după ce văd că nu e ce trebuie, dar în rest nu.

Mâine poimâine face 18 ani, sunt atent, evident, dar nu sunt genul să restricționez. Păi ce facem? Trebuie să ne trăim cu toții viața’, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru wowbiz.ro.

Radu Ștefan Bănică, despre cariera în actorie: „Mi-ar plăcea să am un rol ca tatăl meu în Liceeni’


Radu Ștefan Bănică urmat profesia celebrului lui tată și e actor. El și-ar dorit să joace un rol similar cu cel al lui Ștefan Bănică din filmul „Liceenii’, care i-ar oferi ocazia să se afirme.

„Mi-ar plăcea să am și eu un rol ca tatăl meu în Liceenii, nu știu dacă chiar același gen, pentru că nu se poate să reproduci un asemenea film, dar de ce nu, dacă tot sunt aici. Îmi plac rolurile de comedie, acțiune, dramă, nu am ceva preferat. Mi-ar plăcea ceva pe acțiune sau dramă, pentru că comedia este la prima mână pentru mine și aș vrea ceva mai provocator’, a mai spus tânărul actor.


„Toată copilăria mea am crescut cu fratele meu’

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, ne-a mărturisit că toată copilăria ei fratele ei, Radu Ștefan, i-a spus să stea dreaptă și a învățat-o să aibă o postură frumoasă.


„Toată copilăria mea am crescut cu fratele meu, care m-a certat și mi-a spus mereu să stau dreaptă. ‘Sus, jos, înapoi. Aceasta este postura. Când eram mică stăteam cocoșată și îl terminam psihic pe fratele meu (râde) și am rămas cu sechela asta în cap. Eu nu cred că noi doi am stat vreodată cocoșați. Pentru că, din acel moment, mi-a intrat asta în cap nu am mai stat niciunul cocoșat. Urmează să îi fac și eu același lucru fratelui mai mic, de patru ani. Aștept să mai crească un pic, să îi spun să stea drept.‘, a declarat Violeta Bănică, pentru viva.ro.

Sursa foto: Facebook