Radu Ștefan Bănică a postat noi imagini cu mama lui, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere. Cum a reacționat Andreea Marin: „Împreună…”

.

Radu Ștefan Bănică a postat noi imagini cu mama lui, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere. Tânărul i-a făcut, așadar, o frumoasă surpriză celei care i-a dat viață, dar și fanilor lui, dezvăluindu-le cum arată în prezent cea mai importantă femeie din viața lui. Printre internauții care au reacționat la vederea fotografiilor s-a numărat și Andreea Marin. Iată ce mesaj a scris!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 19 iulie, a fost mare sărbătoare în familia lui Radu Ștefan Bănică. Mama tânărului artist, Camelia Constantinescu, și-a aniversat ziua de naștere. Cu aceasta ocazie, fiul ei a postat noi imagini cu ei doi împreună, pe rețelele de socializare. Internauții s-au bucurat să o vadă pe Camelia Constantinescu, având în vedere că e o prezență foarte discretă.

radu-stefan-banica-1radu-stefan-banica-1

Citește și: Ce părere are Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin și cum se înțelege cu ea: 'Un om extraordinar…' De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Radu Ștefan Bănică locuiește cu iubita. Cei doi au fost la început prieteni, apoi au devenit iubiți: „E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. Și noi ne aducem mereu aminte cum s-a întâmplat totul”

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. Au avut un tort spectaculos, decor cu lămâi, iar actrița a purtat o rochie de mireasă deosebită

Citește și: Ema de la Insula Iubirii nu l-a iertat pe Răzvan, că a înșelat-o cu o ispită, nici după ce s-au căsătorit și au făcut un copil: „N-am cum să iert, mă uit la emisiune şi iar plâng!”. Ce spun cei doi despre divorț

Radu Ștefan Bănică a postat noi imagini cu mama lui, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere

Radu Ștefan Bănică a distribuit, recent, pe contul lui de Instagram câteva fotografii noi cu Camelia Constantinescu, mama sa. Femeia a avut dintotdeauna o viață discretă, chiar dacă, în trecut, a avut o relație cu Ștefan Bănică.

„La mulți ani mama! Te iubesc', i-a urat Radu Ștefan Bănică mamei lui, Camelia Constantinescu, în dreptul pozelor cu ei doi.

Andreea Marin, urare pentru Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere

În imagini, Radu Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu sunt foarte apropiați, zâmbesc și la un moment dat se îmbrățișează. La vederea imaginilor au reacționat mulți internauți, printre care și Andreea Marin. Aceasta i-a făcut o frumoasă urare fostei partenere a lui Ștefan Bănică.

„Mulți ani și buni împreună!', a scris vedeta, alături de două inimoare. Andreea Bănică are o relație foarte bună cu Radu Ștefan Bănică, și, de multe ori, l-a luat și pe scenă, la evenimente, alături de ea.

„La mulți ani, Camelia! Să fii sănătoasă și fericită', „La mulți ani mamei! E foarte frumoasă mami! Semeni și cu mami, și cu tati', sunt câteva dintre urărilor fanilor pentru Radu Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu, mama sa.

Ștefan Bănică are trei copii rezultați din trei relații diferite

Ștefan Bănică s-a căsătorit prima dată în 1997, cu Mihaela Rădulescu. Au ajuns, însă, la divorț după numai doi ani. Ulterior, artistul a avut apoi o relație timp de cinci ani cu Camelia Constantinescu, din care a rezultat fiul lor, Radu Ștefan. Aceștia s-au despărțit în anul 2005, atunci când băiatul lor avea vârsta de 4 ani.

După despărțirea dintre Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu, fiul lor a rămas la mamă, dar băiatul a păstrat o legătură strânsă și cu artistul. În ianuarie 2006, Ștefan Bănică s-a însurat cu Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță, pe Ana Violeta. În 2013, însă, aceștia au divorțat. În același an, el a început o relație cu actuala lui parteneră, Lavinia Pîrva, care i-a oferit un fiu, pe nume Alexandru.

Ștefan Bănică spunea în podcastul „MagicLife' despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin și Lavinia Pîrva că sunt niște femei foarte frumoase și că urmașii lui au moștenit din trăsăturile acestora.

„Ștefan (n.r. – Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r. – varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare', a povestit Ștefan Bănică.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton