Radu Ștefan Bănică a povestit, în direct, că și-a găsit mașina vandalizată: „Am văzut că e înclinată într-o parte, a fost un cuțit băgat. M-am urcat în ea și…”

 Miniosu Alexandra
.

Radu Ștefan Bănică a povestit, în direct, că și-a găsit mașina vandalizată. Fiul lui Ștefan Bănică a vorbit despre experiența neplăcută în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, difuzată pe PRO TV. Artistul a explicat că de când și-a luat un autoturism nou, pare că belelele se țin lanț de el, deoarece nu e prima dată când își găsește autovehiculul avariat. Iată ce a pățit recent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, și-a achiziționat, de curând, o mașină nouă. Din păcate, nici bine nu a cumpărat-o, căci tânărul artist, în vârstă de 22 de ani, deja a avut parte de câteva experiențe neplăcute. Acesta i-a povestit lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui de la PRO TV, că și-a găsit autoturismul vandalizat de mai multe ori, în ultima perioadă.

radu-stefan-banica-1-1radu-stefan-banica-1-1

Citește și: Anca Dinicu a dezvăluit sexul primului ei bebeluș: „Îți zic direct acum, e…'. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce s-a trezit, de fapt, cu mascații la ușă: „Oameni incompetenți și au ajuns alți oameni nevinovați să plătească, poate și din vina mea, că…”

Citește și: Radu Ștefan Bănică a postat noi imagini cu mama lui, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere. Cum a reacționat Andreea Marin: „Împreună…'

Citește și: Ce părere are Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin și cum se înțelege cu ea: 'Un om extraordinar…' De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta / EXCLUSIV

Radu Ștefan Bănică a povestit, în direct, că și-a găsit mașina vandalizată

Potrivit spuselor lui Radu Ștefan Bănică, acesta și-a găsit, de curând, mașina vandalizată chiar în parcare. Acesta crede că într-una dintre roțile autoturismului a fost înfipt un cuțit. Artistul și-a găsit mașina înclinată într-o parte și nefuncțională atunci când a încercat să o pornească.

În ultimele săptămâni, Radu Ștefan Bănică și-a găsit mașina lovită de mai multe ori. Fiul lui Ștefan Bănică susține că nu știe cine este autorul acestor acte de vandalism, mai ales că are un loc de parcare plătit. Totodată, a precizat că nu a găsit niciodată vreun bilet în dreptul parbrizului.

„Este o mașină nouă, are trei săptămâni'

În același timp, Radu Ștefan Bănică a menționat că înainte să-și schimbe mașina, cu una nouă, nu a mai pățit așa ceva, fapt pentru care „se oftică'.

„În această dimineață am găsit un cuțit în roata mașinii mele. N-am supărat pe nimeni. Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat. N-am supărat pe nimeni, nu am parcat pe alt loc. Am văzut mașina cu roata spartă de când am venit la ea. Am văzut că e înclinată într-o parte. Am zis că n-are de ce. M-am urcat în ea și nu mergea. M-am dat jos.

Nu am reacționat deloc pentru că acum două zile am găsit-o lovită în parcare și acum două săptămâni am găsit zgâriată toată ușa. Este o mașină nouă, are trei săptămâni. Am zis că nu-i nimic, o rezolvăm, o facem. Nu a fost nici măcar un bilețel pe ea. Asta e, se mai întâmplă, o reparăm.

Cred că am niște admiratori. Mașina era în parcarea mea, plătită de mine, că plătesc taxele și parcarea mea. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel. Nu știu, am eu de învățat niște lecții, dar sunt foarte curios cum în trei ani jumătate cât aveam altă mașină nu am avut nimic și acum de când o am pe asta… Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!', a spus Radu Ștefan Bănică în emisiunea „La Măruță'.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton