Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula Iubirii: „A fost cu totul și cu totul special, pentru că…”. Ce spune despre cele cinci cupluri și ispite

 Miniosu Alexandra
.

Radu Vâlcan a scos la iveală câteva detalii de culise despre noul sezon Insula Iubirii. De luna viitoare, reality show-ul revine pe micul ecran, la Antena 1, și aduce în fața telespectatorilor noi povești de iubire, pregătite să treacă prin cel mai dur test al fidelității. Iată ce spune prezentatorul acestui proiect despre cele cinci cupluri, dar și despre ispite!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Insula Iubirii, sezonul 8, începe luna viitoare, pe data de 15 iulie. La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată vor participa cinci cupluri, dornice să-și testeze relația în cadrul reality show-ului de la Antena 1. 20 de ispite, 10 masculine și 10 feminine îi vor pune la încercare pe concurenți, iar la final rămâne de văzut cine va pleca împreună și cine va pleca separat din Thailanda.

radu-valcan-1-1radu-valcan-1-1

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere: „Așa vă băgați în casa copiilor. Dacă tăceai…” / Cum a reacționat Daniela Iliescu

Citește și: Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit: „A fost o relație foarte serioasă” / Motivul pentru care și-au spus „adio” după doar 10 luni

Citește și: Cine sunt cele cinci cupluri care participă la Insula iubirii, sezonul 8. Unii dintre concurenți au participat și la alte reality-show-uri

Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula Iubirii

De curând, Radu Vâlcan a fost invitat în platoul Știrilor Antena Stars, prilej prin care le-a dezvăluit telespectatorilor câteva detalii de culise ale show-ului Insula Iubirii. Soțul Adelei Popescu a recunoscut că acest sezon, cel cu numărul 8, a fost unul „cu totul și cu totul special'pentru el. Acesta prezintă emisiunea de nouă ani, pentru că în timpul pandemiei de COVID-19 filmările au fost oprite și reluate ulterior, dar, cu toate acestea, continuă să fie surprins de concurenți și ispite.

„Pentru mine, într-adevăr, a fost un sezon cu totul și cu totul special, pentru că eu sunt născut pe 8 februarie. Iată, luna îndrăgostiților. De asemenea, România se afla în 2024 sub incidența cifrei 8 și nu în ultimul rând, în numerologie, cifra 8 este un simbol al infinitului, al echilibrului. Cât de echilibrate au rămas cele cinci cupluri până la final, vom vedea din 15 iulie.

De fiecare dată sunt surprins, pentru că da, sunt tipologii diferite, oamenii sunt diferiți, sunt caractere diferite și atunci cu toate aceste lucruri, situațiile care se nasc acolo și în care sunt ei sunt diferite (…) Sunt diferite (n.r. cuplurile), nu este niciun cuplu la fel, sunt povești interesante, ispitele sunt extrem de interesante într-adevăr, arată foarte bine. Oamenii din cupluri sunt foarte frumoși și mai mult o să îi lăsăm pe cei de acasă să îi descopere', a declarat Radu Vâlcan, la Știrile Antena Stars, scrie Spynews.ro.

Cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda

S-a aflat cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda. Conform Viperele Vesele, ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024 sunt: Larisa (Lala), Anca Zotoiu, Bety Ioana, Ana Vaida, Maria Tebiees, Giulia Sabrina, Tina Ulmeanu, Diandra Doris, Flori Olar, Loredana Martin.

Cu excepția lui Romeo Vasiloni și Alin Simoiu, care au fost ispite Insula Iubirii și în trecut, în acest sezon au apărut figuri noi.

Astfel, ispitele masculine Insula Iubirii 2024 sunt: Romeo Vasiloni, Eric Berinde, Marius (Beni) Troană, Andrei Marcel, Darius Măcinic, Teodor Costache, Radu Stoicescu, Aurelian Păduraru, Alin Simoiu, Dorian Ungureanu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton