Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Ce spune despre concurenți: „Am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Ca un mic spoiler, vă pot spune că…” / EXCLUSIV

.

În noul număr al revistei VIVA!, cel de iulie, Radu Vâlcan ne-a împărtășit câteva detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii. Emisiunea revine la Antena 1 din data de 15 iulie 2024 și le pregătește telespectatorilor noi surprize. Deși vrea să păstreze suspansul până la difuzarea show-ului pe micul ecran, soțul Adelei Popescu, ce prezintă formatul de opt sezoane, ne-a dat un mic „spoiler'. Iată ce ne-a spus despre concurenți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Radu, mă bucur să te reîntâlnesc, mai ales că a trecut ceva timp de când n-am vorbit! Care mai e viața ta?

Viața mea, a noastră, este plină, așa cum le stă bine unor părinți cu trei copii. Este plină și împlinită. Este adrenalină, este suspans. Este TOT.

radu-valcan-21radu-valcan-21

Citește și: Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu băieții lor și ce provocări întâmpină: „Părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea' / EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula Iubirii, sezon 8. Motivele pentru care au decis să meargă în Thailanda, în show-ul prezentat de Radu Vâlcan

Citește și: Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță. Medicul estetician s-a aplecat să-i lege soției sale șiretul la pantof

Citește și: Ce sacrificii a făcut Jorge pentru fiica lui, Karina, după divorțul de Alina Laufer: „Am rămas zero barat, fără nimic, şi a trebuit să lupt pentru copilul meu”

Radu Vâlcan, detalii de culise despre noul sezon Insula iubirii

Trebuie să mărturisesc că așteptăm de ceva timp, de prea mult, îndrăznesc să zic, să înceapă „Insula Iubirii, așa că avem nevoie măcar de un mic teaser! La ce să ne așteptăm în acest sezon?

Nu vă așteptați la nimic, pentru că o să aveți parte de mult. Ar trebui să fiu subiectiv, nu e cazul. Iubesc produsul ăsta, este special. Am ajuns deja la sezonul 8, unul cu o greutate aparte. Pentru mine este o cifră specială: am plecat la filmări în Luna îndrăgostiților, februarie; eu sunt născut pe 8 februarie; în tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii.

Ca un mic spoiler, dacă îmi permiteţi, vă pot spune că veţi vedea în acest sezon nişte oameni deschişi, curajoşi să vină în faţa lumii exact aşa cum sunt ei. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Din 15 iulie, luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, vă invit să urmăriţi cel mai nou sezon „Insula Iubirii.

Deși, după atâtea sezoane, pare că nu s-ar mai putea întâmpla nimic surprinzător, de fiecare dată am avut surprize… Au fost situații la care nici tu nu te-ai așteptat? E cazul să ne pregătim batistele?

Desigur, de fiecare dată sunt surprins. Îți spun, am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Pentru că abia acum văd şi eu în ansamblu ce s-a întâmplat acolo. Asta pentru că nu pot fi omniprezent pe cele două insule. Batiste? NU. Sper. Sunt prea multe momente delicate în lume. Sigur, compasiune.

Ce spune Radu Vâlcan despre noii concurenți de la Insula Iubirii 2024

Cum ți s-au părut concurenții din acest sezon? Măcar așa puțin să ne dai din casă…

Curajoși. Eleganți. Sinceri. Ei. Sunt nişte oameni care chiar au avut deschiderea şi puterea să vină în faţa lumii întregi exact aşa cum sunt ei.

Ai legat vreo prietenie cu unul dintre concurenți de-a lungul timului, după încheierea filmărilor ați rămas în relații?

Nu, dar îi felicit pentru parcursul lor din cadrul emisiunii.

Cum a fost pentru tine experiența din Thailanda anul acesta, dat fiind că ești a opta oară acolo? În calitate de turist „veteran, care sunt plusurile și care minusurile? Cum e viața în „Țara Zâmbetelor?

Superb, atât pot să zic. Iubesc Thailanda. O iubesc pentru că nu îmi destramă așteptările. Pentru că a rămas așa cum am descoperit-o. Minusurile sunt acelea că este percepută altfel decât este „ea, de fapt. Am obosit să le explic oamenilor cum este Thailanda, cum este Asia. E foarte greu să descrii în cuvinte. Când mă mai întreabă cineva, îi răspund simplu: Trăiește, du-te acolo, simte, gustă! Vorbim după.

„Am o jumătate perfectă, trei copii perfecți'

Ce lipsește din viața ta în acest moment? Ești pe deplin fericit și mulțumit de tot ce-ai realizat?

Știi, fericirea este un context. Mulțumit nu ai cum să fii vreodată. Da, am o viață frumoasă. Am o jumătate perfectă, trei copii perfecți. Sunt recunoscător, cu toată ființa mea, pentru tot. Dar, pentru ei, nu voi fi niciodată mulțumit pentru toate realizările mele viitoare. Merită mult mai mult!

Care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat, atât pe plan personal, cât și profesional?

Deocamdată, urmează noul sezon „Insula iubirii, din 15 iulie, în fiecare luni, marți şi miercuri, pe Antena 1, apoi „Retreat Vama Veche. O să fie o perioadă încărcată, dar intensă!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton