Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, acum 15 ani: „Am repetat luni de zile și eram paraleli unul cu celălalt. Apropierea s-a produs... ”

.

Radu Vâlcan a povestit cum a început relația cu Adela Popescu, cea care îi este parteneră de 15 ani. Prima lor întâlnire a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea, unde erau colegi în serialul „Iubire și onoare'. Abia după câteva luni de zile de repetiții, cei doi și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt. Povestea de dragoste a debutat discret și a evoluat departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți – Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe platourile de filmare, iar de atunci sunt împreună și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune'


Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta'

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: ‘Am făcut ore de dicție cu el, de mers, de cum mâncâm. L-am iertat 99%. Este un om cu traume incredibile din copilărie. Când ai 10 cuvinte în vocabular…’

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut. Philipp Plein a fotografiat-o alături de bebelușul lor


Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu

Radu Vâlcan își amintește perfect cum a debutat povestea de dragoste cu Adela Popescu. Luni de zile s-au întâlnit la repetiții, fiind colegi în serialul „Iubire și onoare’, și abia mai târziu a apărut dorința de a forma un cuplu. Apropierea lor s-a produs treptat și gradual, departe de ochii curioșilor și presiunea mediatică.

„Am o memorie foarte bună și pe cifre. Mi-aduc foarte bine aminte primele noastre momente împreună, primul sărut, prima interacțiune, prima apropiere, prima întâlnire.


Adela e născută pe 8 octombrie. Eu sunt născut pe 8 februarie. Cică zodiile astea, vărsător și balanță se înțeleg foarte bine. Da, nu contează asta, ci experiența de până acum. Și totuși nu sunt puțini ani, toată această perioadă ne-a demonstrat că am decis bine. Noi repetam foarte mult împreună înainte să ne apropiem. Am repetat luni de zile împreună și nu aveam legătură, adică eram paraleli unul cu celălalt. La un moment dat s-a produs apropierea. Așa a fost să fie, cred că așa este cel mai frumos. Cel mai frumos se întâmplă natural, gradual și sănătos’, a povestit prezentatorul de la Insula Iubirii pentru ciao.ro.


De ce au ținut secretă povestea lor de dragoste

La început, Radu Vâlcan și Adela Popescu au preferat să țină secretă povestea lor de dragoste. Serialul în care jucau se bucura de un succes enorm și nu-și doreau mai multă atenție mediatică.

„Nu știa nimeni de relația noastră. Eram protagonist în Iubire și onoare’, Adela era personaj secundar, era antagonistă cumva. Era foarte mediatizată povestea serialului și eu la momentul ăla și Adela și ne-a fost teamă cumva. Nu-mi place medietizarea din punctul ăsta de vedere, adică pentru mine viața discretă e foarte importantă. Ne gândeam unde plecăm să nu ne vadă, plecăm la Brașov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotărât să mergem acolo la Ruse’, a adăugat el pentru sursa citată.


„Aveam povestea noastră și a fost superb’

Pentru a nu se da de gol, Radu Vâlcan și Adela Popescu vorbeau, la început, prin sms-uri, chiar dacă erau unul lângă celălalt.

„S-a aflat la un moment dat, adică până să se afle în presă, deja se știa în echipă. Dar momentele alea, lunile alea, de când eram împreună, au fost ale noastre. Le-am trăit intens pentru că nu știa nimeni și era foarte mișto la repetiții.  Nu neapărat repetam împreună, dar eram cumva în aceleași secvențe și noi ne dădeam mesaje. Îmi aduc aminte că era BlackBerry-ul cu taste și ne dădeam mesaje peste masă. Eram aici, ea era în partea cealaltă. Aveam noi povestea noastră și a fost superb’, a conchis soțul Adelei Popescu.

Sursa foto: Facebook