Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui: „Au venit ai mei in vizită”

 Ifrim Georgiana
.

Radu Vâlcan, imagine rară cu mama bunica și fratele lui. În acest weekend, prezentatorul de la „Insula Iubirii' a fost vizitat de familia lui. Cu această ocazie, soțul Adelei Popescu a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, iar internauții au remarcat asemănările dintre acesta și mama sa. Imaginea a strâns mii de aprecieri și comentarii, iar fanii prezentatorului TV au fost înduioiași de ipostaza rară în care a fost surprins.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu de aproximati 12 ani. În urmă cu puțin timp, actrița spunea că are o relație extrem de apropiată cu soacra sa, care nu se amestecă în problemele lor de familie și care o ajută atunci când prezentatorul este plecat la filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii'. În acest weekend, Radu Vâlcan a fost vizitat de mama, bunica și fratele lui, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a imortalizat reuniunea familiei. Imaginea a fost publicată pe contul lui de Instagram, iar fanii acestuia au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

ra-9ra-9

Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui. În nenumărate rânduri, prezentatorul de la „Insula Iubirii' a spus că are o relație foarte apropiată cu membrii familiei lui, iar întâlnirile dintre aceștia sunt cât se poate de dese. Cristian, fratele acestuia, este editor de imagine la o casă de producție și a preferat întotdeauna să stea departe de camerele de filmat.

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum l-au surprins Adela Popescu și cei trei copii de ziua sa: 'Îl aștept cu…'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți: „Și noi facem parte din categoria…'. Cum își educă cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: 'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Citește și: O fetiță de șapte ani și-a protejat fratele mai mic timp de 17 ore sub dărâmături, după cutremurele din Siria și Turcia. Fotografia cu cei doi copii a ajuns virală

Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui

Pentru că a vrut să-și întâmpine familia cum se cuvine, Radu Vâlcan a gătit una dintre rețetele sale preferate, supa Tom-Yum. Preparatul conține lapte de cocos, ghimbir, lemongrass, creveți, sos de soia, varză pak choi. Pe contul de Instagram, aceasta a postat o fotografie cu mama, bunica și fratele lui, cei patru fiind surprinși chiar în bucătăria prezentatorului de la „Insula Iubirii'.

Au venit ai mei in vizită la un Tom Yum. Acum știu cu cine semăn. Maică-mea, Emilia, dar și bunică-mea, mamaie Ilonka, 88 ani, o rup pe picant', a scris acesta în dreptul imaginii.

Miercuri, 8 februarie, fratele prezentatorului TV își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, Radu Vulcan a publicat mai multe imagini cu Cristian. Tânărul este pasionat de sport și a ales o meserie complet diferită față de cea a fratelui său.

Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei

În urmă cu puțin timp, actrița vorbea despre relația pe care o are cu mama lui Radu Vâlcan. Potrivit acesteia, soacra ei nu se implică în problemele din familia lor și este dispusă să-i ajute mai mereu cu treburile casnice și cu cei trei copii.

„Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. pentru emisiunea Insula Iubirii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool', a declarat, Adela Popescu pentru unica.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton