Radu Valcan joaca rolul unui arab

 Revista VIVA
.

Radu Valcan va interpreta rolul unui arab intr-o productie care spune povestea de dragoste dintre un arab si o romanca.

Sincer, am momente cand nu realizez acest lucru, ca am fost ales pentru rolul de protagonist. Este o onoare, dar si o presiune enorma, imi doresc foarte mult sa nu-i dezamagesc pe cei care au incredere in mine. La inceput eram putin stresat la gandul ca voi lucra cu atatia actori mari. Asta imi da emotii dar stiu ca sunt oameni extraordinari care vor avea rabdare cu mine si ma vor ajuta.', declara Radu Valcan.

Radu Valcan

Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, Radu a luat lectii de actorie si a repetat saptamani intregi.

Alaturi de Radu, in aceasta productie care va fi difuzata din toamna pe Acasa TV, vor juca si Maia Morgenstern si Marin Moraru.

Cred foarte mult in acest proiect care spune o poveste fascinanta. Personal, mi se pare cel mai provocator, ofertant, din cate au fost pana acum pe piata. Subiectul este unul deosebit, iar cand spui Maia Morgensten sau Marin Moraru, actori alaturi de care am onoarea sa joc, singurul cuvant care iti vine in minte este: succes', adauga el.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton