Radu Vâlcan a povestit că doi dintre băieții săi au iubite. Unul încă este la grădiniță: „Nu știu ce m-aș fi făcut dacă aveam fete”

 Ifrim Georgiana
.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii. Cu toate că e persoană publică, prezentatorul de la „Insula Iubirii' alege să fie discret în mai multe aspecte ale vieții. Într-un interviu acordat TV MANIA, acesta a dezvăluit că are discuții despre dragoste cu băieții săi, dat fiind că doi dintre ei au deja iubite.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Pe Radu Vâlcan și Adela Popescu îi leagă un mariaj de aproximativ 8 ani, dar și trei copii frumoși – Alexandru, Andrei și Adrian. Actrița vorbește deschis despre viața de familie și provocările pe care le întâmpină, în timp ce soțul ei rămâne destul de discret.

rad9rad9

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune”

Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta”

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu familia completă, după ce a născut a patra oară: „Un nou început…'. S-au îmbărcat toți în ținute asortate

Citește și: A murit fotbalistul Valentin Ioviță! Fostul mijlocaș s-a stins din viață la doar 40 de ani, în urma unui accident vascular cerebral

Radu Vâlcan susține că doi dintre băieții săi au iubite

Un nou sezon „Insula Iubirii' a revenit pe micile ecrane, iar telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură evoluția cuplurilor în cel mai dur test al fidelității. Pentru că s-a deschis discuția despre dragoste, gazda emisiunii, Radu Vâlcan, a dezvăluit că doi dintre băieții săi au deja iubite.

„Doi dintre băieții mei au „iubite', la școală și grădi. Mă rog… Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete, din punctul ăsta de vedere', a spus soțul Adelei Popescu pentru tvmania.ro.

Alexandru, Andrei și Adrian au intrat în vacanță, iar Radu Vâlcan spune că le dedică tot timpul.

„Doamne, începe vacanța copiilor, este cel mai important proiect', a adăugat acesta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au deschis hotel pe litoral

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au deschis hotel pe litoral, în Vama Veche. Proiectul de suflet este în colaborare cu Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor, alături de alte două familii.

„E gata, porțile sunt deschise pentru cei cu dor de Vama Veche. Este un proiect de suflet, este un adevărat retreat. Este pentru cei ca noi, pentru liniște, pentru echilibru. (…)

Da, restaurant, piscină, liniște. Sigur nu o să am loc de Răzvi (n.r. Răzvan Fodor) în bucăatarie, dar mă bucur să fiu asistentul lui. Când o să cânte și Smiley, și toate fetele noastre vesele pe-acolo, o scoatem de o supă Tom Yum și varză cu rață ca la carte', a mai spus acesta pentru sursa citată.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au jucat în „Retreat Vama Veche'

Radu Vâlcan susține că a trăit momente unice în timpul filmărilor pentru „Retreat Vama Veche', unde joacă și soția lui, Adela Popescu. Comedia are premiera în toamnă, pe 18 octombrie.

„Ne-am distrat rău. (râde) Am avut lângă noi un cascador care ne-a învățat mișcările respective. Chiar și în imaginație este o actriță foarte bună.  Abia așteptăm lansarea, o să vă placă', a încheiat Radu Vâlcan.

Sursa foto: Instagram & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton