Radu Vâlcan, replică neașteptată după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu Răzvan Fodor: „Noroc că face fiul meu karate, că-l rupeam în două…”. Ce i-a transmis Irinei Fodor, aflată în Asia Express

 Miniosu Alexandra
.

Radu Vâlcan a avut o replică neașteptată pe rețelele de socializare după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu Răzvan Fodor. Radu Vâlcan se află în Thailanda, pentru filmările de la Insula Iubirii. Prezentatorul TV a făcut o glumă la adresa celor doi protagoniști ai întâlnirii, dar a avut un mesaj și pentru soția cântărețului, Irina Fodor, care se află la filmările pentru Asia Express.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. La fel de îndrăgiți sunt și Irina și Răzvan Fodor, tot un cuplu cu vechime. Pe cei patru îi leagă o prietenie strânsă, de ani de zile. Se vizitează ori cât de des pot și chiar s-au intersectat în diferite proiecte, de-a lungul timpului. Recent, Adela Popescu și Răzvan Fodor au avut o întâlnire, ca între amici, lucru surprins de Radu Vâlcan, aflat în Thailanda. Acesta a fost vizitat recent de cântăreață, lucru ce l-a bucurat nespus de mult.

radu-valcan-1radu-valcan-1

Citește și: Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman: „E foarte greu să trăiesc fără ea. Nu am putut până azi să…'

Citește și: Cum arată inelul de logodnă cu care Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bijuteria are multe diamante

Citește și: Cum mențin Radu Vâlcan și Adela Popescu pasiunea în relația lor. Ce evită să facă în intimitate: „Încercăm să ne surprindem într-un fel sau altul”

Citește și: Cum arată casa pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan o construiesc la Șușani: „Va fi o casă cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră'

Radu Vâlcan, replică neașteptată după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu Răzvan Fodor

Radu Vâlcan e în prezent în Thailanda, pentru a filma noul sezon Insula Iubirii. După ce a aflat despre întâlnirea dintre soția lui, Adela Popescu, și bunul lui amic, Răzvan Fodor, prezentatorul TV a avut o reacție amuzantă pe rețelele de socializare. Acesta a făcut o glumă la adresa celor doi, numindu-i „bomboane pe suflet'.

De asemenea, Radu Vâlcan a avut grijă să o „înștiințeze', în glumă, și pe Irina Fodor despre întâlnirea dintre Adela Popescu și Răzvan Fodor. Irina e plecată și ea din țară, filmând pentru noul sezon Asia Express.

„Două bomboane pe suflet. Noroc că face fiul meu karate, că-l rupeam în două pe Fodor. Irina Fodor, totul ok aici!', a scris Radu Vâlcan la InstaStory, în dreptul unui filmuleț în care Adela Popescu și Răzvan Fodor stau la aceeași masă și discută.

Radu Vâlcan a început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 8

În luna februarie, Radu Vâlcan anunța că a dat startul filmărilor pentru Insula Iubirii, sezonul 8. Prezentatorul TV a ajuns deja în Thailanda, alături de ispitele care vor pune la încercare noile cupluri venite să-și testeze relațiile. Soțul Adelei Popescu a făcut și primele declarații despre noul sezon Insula Iubirii și susține că și de această dată show-ul va fi plin de surprize, la fel cum s-a întâmplat în edițiile anterioare.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!’, a dezvăluit Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton