Radu Ștefan Bănică, surprins într-un club din București cu o altă tânără, la două luni după ce a confirmat că este într-o relație. Cei doi au dansat împreună și s-au îmbrățișat  

 Ifrim Georgiana
.

Weekendul trecut, paparazzi Cancan l-au surprins pe Radu Ștefan Bănică într-un club din București, însă nu a fost însoțit de iubita lui, ci de o altă tânără. Cei doi au dansat împreună, s-au îmbrățișat și au părut destul de apropiați, iar la finalul serii, tânărul actor a plecat de unul singur acasă. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul anului, Radu Ștefan Bănică și-a oficializat relația cu noua lui iubită, Ioana Văllimăreanu. Cei doi s-au afișat pe Instagram în timp ce se sărutau, ipostază complet neașteptată pentru urmăritori. Discret din fire, fiul lui Ștefan Bănică a vorbit în rare ocazii despre viața personală, cu atât mai puțin despre latura amoroasă. La nici două luni de când a confirmat că este într-o relație, Radu Ștefan Bănică a fost fotografiat în compania altei domnișoare, alături de care s-a distrat într-un club celebru din Capitală.

rad13rad13

Citește și: Cum s-a pozat Radu Ștefan Bănică, în ziua în care a împlinit 22 de ani, alături de iubita lui: „E cea mai tare surpriză”

Citește și: Cine este Ioana Văllimărescu, noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică. S-au pozat în timp ce se sărutau pasional: „Ce frumos vă stă!”

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu, se iubește cu Loredana Chivu? Cum au fost surprinși în București, după ce au fost împreună în Istanbul

Citește și: Grecia, prima țară ortodoxă care legalizează căsătoriile între persoane de același sex: „Acesta este un moment istoric”

Radu Ștefan Bănică a fost surprins într-un club din București cu o altă tânără

Zilele trecute, Radu Ștefan Bănică s-a distrat într-un club din București alături de o tânără brunetă, alta decât iubita lui, Ioana Văllimăreanu. Imaginile îi surprind în timp ce dansează împreună, se îmbrățișează și, la un moment dat, își spun câteva vorbe la ureche. Potrivit publicației Cancan, fiul lui Ștefan Bănică a părăsit incinta după miezul nopții, la ora două, dar nu alături de tânăra cu care s-a distrat, ci singur. Radu Ștefan Bănică s-a îndreptat spre casă cu taxiul.

Până în momentul de față, actorul nu a comentat fotografiile care îl surprind în compania altei tinere. Radu Ștefan Bănică a confirmat că este într-o relație la începutul anului, după ce a publicat prima fotografie cu iubita lui, Ioana Văllimăreanu.

„2024', a fost mesajul postat de Radu Ștefan Bănică, la imaginea cu noua iubită.

Cine este Ioana Văllimăreanu, iubita lui Radu Ștefan Bănică

Ioana Văllimăreanu, noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică, a studiat la Universitatea de Arte din Londra. Tânăra are și propriul site unde își promovează activitatea. Pe 7 februarie, fiul lui Ștefan Bănică a împlinit 22 ani și a lansat videoclipul oficial al melodiei „Vagabondul'. Partenera lui a venit tocmai din Marea Britanie pentru a-l surprinde și i-a transmis un mesaj scurt în mediul online: „La mulți ani'.

„Sunt megafericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea. E cea mai tare surpriză! M-au păcălit că nu e gata… a fost supermișto; de-abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație… aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare', a declarat Radu Ștefan Bănică, care a fost impresionat de ziua lui.

Cum a devenit Radu Ștefan Bănică actor

Radu Ștefan Bănică visa să devină cântăreț în copilărie, însă celebrul său tată l-a îndreptat spre actorie.

„Eu de mic am vrut să am concerte, să cânt, să umplu stadioane și îmi spune tata că muzica nu e o meserie, ci un hobby. Dacă vrei meserie, te faci actor. Am zis că mă duc la cursuri de teatru, studiez și fac și hobbyul, muzica. Eu de mic am vrut să fiu artist, să cânt și, culmea, abia la 18 ani am cântat cu vocea. Am făcut pian 10 ani, dar cu vocea nu am putut. Am avut trac să deschid gura în fața oricui. Cântam singur și îmi dădeam seama cam ce pot să fac. Mă închideam în mașină, în garaj, să nu mă audă nimeni. După pandemie a venit momentul de reflectare', a declarat Radu Ștefan Bănică în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton