Raluca Bădulescu are datorii la întreținere pentru că a preferat să-și cumpere genți și pantofi: „Nu îmi convine să plătesc. Umblu mascată...”

.

Raluca Bădulescu, o împătimită a modei, are datorii la întreținere pentru că a preferat să-și cumpere genți și pantofi. Jurata de la „Bravo, ai stil!' spune că mereu se ivesc ocazii să-și completeze garderoba și din acest motiv a rămas în urmă cu plățile la asociație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbiz-ul românesc. Jurata de la „Bravo, ai stil! propune întotdeauna ținute inedite și excentrice, căci se știe că este o împătimită a hainelor, dar mai ales a accesoriilor. Mai demult, ea spunea că e dispusă să mănânce covrigi zilnic ca să-și cumpere o haină scumpă.

Citește și: Câte perechi de pantofi are Raluca Bădulescu: „Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut'


Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Raluca Bădulescu cât timp își renovează vila. Are covoare din piele de ponei, iar prețul chiriei e piperat: „Îmi place la nebunie’ / Imagini din interior

Citește și: Nicoleta Nucă și Alex Ursache nu mai locuiesc împreună. Ce face artista după despărțire: „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că…'

Citește și: De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul: „Nu are nevoie de niciun ritual de curățare. Pentru noi, băița de seară e suficientă’ / Cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți


Raluca Bădulescu are datorii la întreținere pentru că a preferat să-și cumpere genți și pantofi

Raluca Bădulescu e dispusă să facă multe sacrificii pentru a-și întreține garderoba. Ea spune că a rămas în urmă cu plățile la întreținere pentru că a preferat să-și cumpere genți și pantofi.

„Nu plătesc întreținerea din cauză că nu îmi convine să o plătesc! Tot timpul e de luat un pantof, de luat o gentuță în viață. Sunt anumite lucruri care mă deranjează. Da, eu nu sunt cu întreținerea la zi. Am zis-o și nu o să fiu niciodată.


Am doi căței cu care mă plimb prin curte, dar după 1 noaptea. Dacă ies fără perucă, unii vecini poate nici nu mă recunosc. Deci pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea. Mă pun ăia oricum, că te dau în judecată’, a declarat Raluca Bădulescu, în vlogul lui Selly.


Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei

Raluca Bădulescu are un fiu din mariajul cu fostul ei soț, Vali Pungă. În postura de mamă, jurata de la „Bravo, ai stil!’ spune că e cea mai bună prietenă a lui Alex. Cu el se consultă întotdeauna și îi acceptă sfaturile.

„Raluca Bădulescu în postura de mamă e cea mai bună prietenă a copilului ei. Alex îmi zice Raluca, nu-mi zice mamă. El este cel mai bun prieten al meu, este sfătuitorul meu. Este atât de deștept, atât de mișto, deci copilul ăla este creier tot!‘, a declarat Raluca Bădulescu, în podcastul Ilincăi Vandici.

Sursa foto: Instagram