Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți: „Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și…”

.

Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți. Vedeta, cunoscută ca „Regina Regească', susține că ei îi plac hainele și tot ce ține de dressing, nu să se ocupe de redecorarea locuinței. Aceasta locuiește în continuare cu chirie, într-un apartament din Pipera, până ce imobilul ei din Dorobanți va fi gata.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cunoscută ca unul dintre cei mai apreciați critici de modă de la noi din țară, nu e de mirare că Raluca Bădulescu deține o colecție impresionantă de genți, haine, pantofi și accesorii. Datorită pasiunii sale pentru modă, vedeta are acum un dressing impresionant, ce se întinde pe… două camere, după ce fiul ei a decis să nu mai locuiască împreună cu ea, după ce băiatul și-a făcut iubită.

raluca-badulescu-21raluca-badulescu-21

Citește și: De ce nu pleacă Raluca Bădulescu cu Cătălin Botezatu la Asia Express. Viciul de care vedeta nu poate scăpa: „Vai de viața mea! Nu aș putea să fac așa ceva. Este peste puterile mele fizice”

Citește și: Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei. Era blondă, cântărea peste 100 de kilograme și purta ținute excentrice

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…'

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice'

Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți

Raluca Bădulescu a plecat deja de câteva luni din casa ei din Dorobați, ce se află în prezent în renovări, și s-a mutat într-un apartament din Pipera. Plătește chirie 1.300 de euro pe lună, iar imobilul e foarte bine dotat și frumos amenajat. Problema vedetei este că majoritatea hainelor ei se află în vechea locuință, astfel că e nevoită să-și mute hainele zilnic dintr-un loc în altul.

„În fiecare săptămână mut câte un geamantan și câteva huse. În fiecare săptămână eu nu mă ocup cu redecorarea, așa cum ar trebui, ci cu mutatul de haine. Asta este meseria mea în ultima vreme: mutător oficial de haine. M-a întrebat un prieten: Dar ai Castelul Peleș de renovezi de nu știu cât timp. Sincer nu. Este o casă omenească, pe la Dorobanți. Chestiunea este că dacă nu te ocupi, treburile merg greu. Eu nu prea mă ocup. Nici nu-mi place.

Nu, mie îmi plac hainele. Nu îmi place să mă duc să caut granit pentru baie. Ce este aia granit pentru baie? De ce să vreau eu granit pentru baie? Aș vrea un parfum, niște farduri, niște cizme. Ideea este următoarea, copilul s-a mutat de multă vreme la casa lui și au rămas două camere pe care vreau să le transform în dressing. Și, am dat dintr-una într-alta și am ajuns la o chestie care mă depășește psihic. Cred că și la anul pe vremea asta o să mut bagaje dacă nu se va ocupa cineva', a spus Raluca Bădulescu pentru Cancan.

„Hainele, gențile și fardurile nu sunt scumpe, dar ce ține de casă este scump'

Întrebată când a investit în casă, Raluca Bădulescu a dezvăluit că a dat deja bani grei pentru renovările locuinței din Dorobanți.

„Mult. Adevărul este că orice mi se pare scump. Sunt niște vopseluri de pereți scumpe. Dar o lavabilă nu merge pe pereții ăia?! Totul este foarte scump, exagerat de scump. Hainele, gențile și fardurile nu sunt scumpe, dar ce ține de casă este scump', a mai zis ea.

În continuare, criticul de modă a dezvăluit care e cea mai scumpă geantă pe care o deține în colecția sa. Raluca Bădulescu deține o adevărată bijuterie, în valoare de 40.000 de euro, mai exact un Hermen Birkin.

„De la Hermes, dar nu am vreun crocodil. Am un Hermen Birkin de 40.000 de euro.

Dacă pui vopseaua aceea în toată casa se face o geantă Chanel numai din vopseaua de pe pereți. Păi ce, ies cu vopseaua de pe pereți pe față?', a explicat vedeta.

De ce nu face Raluca Bădulescu house tour

Se pare că, spre deosebire de alți influenceri, Raluca Bădulescu nu vrea să facă un „house tour', după ce renovările vor fi gata.

„Nu fac niciun tur, niciun nimic. Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și nici cu canapeaua pe post de cercei', a mărturisit Raluca Bădulescu.

Cu toate că renovările îi dau mari bătăi de cap, Raluca Bădulescu se poate considera totuși norocoasă, deoarece are parte de ajutorul fiului ei, Alex.

„Mă ajută, se implică. Îi și place și cred că bărbaților le place mai mult treaba asta cu redecorarea, ci cu chestile astea cu vopselurile, podelele', a conchis criticul de modă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton