Raluca Bădulescu a criticat vedetele care poartă fake-uri și copiază ținutele starurilor internaționale: „Observ gafe vestimentare în fiecare zi”

.

Raluca Bădulescu critică vedetele autohtone care poartă fake-uri și copiază ținutele starurilor internaționale. Într-un interviu recent, jurata de la „Bravo, ai stil!' a vorbit despre tendințele în modă pentru anul 2023. Aceasta a avut și un mesaj pentru vedetele autohtone, susținând că multe celebrități nu au un stil definit și nu reușesc să transmită un mesaj prin hainele pe care le poartă. Mai mult, vedeta TV este de părere că tendința de a purta haine contrafăcute trebuie să dispară cât mai curând. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu critică vedetele autohtone care poartă fake-uri și copiază ținutele starurilor internaționale. Raluca Bădulescu este recunoscută pentru stilul ei direct și extrem de sincer. Recent, jurata de la „Bravo, ai stil!’ a oferit un interviu despre tendințele modei în 2023, însă a ținut să facă și câteva comentarii despre „gafele vestimentare’ făcute de vedetele de la noi din țară. Acesta a remarcat că multe persoane publice nu și-au conturat o semnătură stilistică și au tendința de a copia stilul starurilor internaționale. De asemenea, vedeta recomandă renunțarea la hainele și accesoriile contrafăcute, cu atât mai mult cu cât, în magazinele mass-market, pot fi găsite alternative „civilizate’.


Raluca Bădulescu critică vedetele care nu au o „semnătură stilistică’ și copiază ținute. Vedeta a susținut că nu trece nicio zi fără se remarce „greșeli stiliste flagrante’. Jurata a avut un mesaj clar la adresa vedetelor din România și le-a sugerat să-și formeze un stil vestamentar propriu.

Citește și: Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată.S-a îmbrăcat în fustă scurtă și a încins spiritele pe Internet


Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu acum, după ce a slăbit enorm. Misha îi ia apărarea după ce a fost criticată că e prea slabă:'Cu ce vă ajută să aruncați vorbe?'

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:'Sunt foarte fericită'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au stabilit data nunții:’O să fim oficial soț și soție…’


Raluca Bădulescu critică vedetele autohtone care poartă fake-uri și copiază ținutele starurilor internaționale

Jurata de la „Bravo, ai stil!’ a remarcat faptul că multe vedete de la noi din țară nu și-au conturat un stil vestimentar și au tendința de a copia ținutele starurilor internaționale. Din acest motiv, multe ținute sunt anoste și nu transmit niciun fel de mesaj.

„Unele dintre vedete nu au o imagine foarte clar conturată despre ceea ce vor de la ele din punct de vedere vestimentar, despre ce mesaj vor să transmită cu acea ținută, și etc… De asemenea, copiază vedetele internaționale, lucru acceptat, dar ele trebuie să fie că sursă de inspirație, nu pentru  copy-paște după ținută respectivă.


Vedetele ar trebui să aibă o anumită linie vestimentară recognoscibilă, o semnătură stilistică. Asta nu înseamnă  că ar trebui să se afle doar în zona lor de confort, dar lucrurile pe care le propun trebuie să fie complete și foarte bine studiate astfel încât să nu se îndepărteze mult de la mesajul pe care îl transmit și publicului căruia i se adresează. Este vorba despre styling și despre cum aleg să pună în valoare acel styling. Să nu aibă oscilații vestimentare bruște, astăzi suntem pe hippie, mâine pe ținută a la Mary J. Blige’, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.


„Observ gafe vestimentare în fiecare zi’

Raluca Bădulescu a vorbit despre „gafele’ făcute de vedetele autohtone. Cel mai des, aceasta a obervat lipsa atenției la detalii, mai ales atunci când vine vorba despre accesorizarea unei ținute.

„Observ gafe vestimentare în fiecare zi, chiar dacă, de exemplu, ținutele pe care le propun sunt bune, șchioapătă în detaliu.

Le recomand să se gândească și la acest lucru pentru că de la cataramă curelei și până la cercei, toate acestea trebuie să spună aceeași poveste. Spre exemplu, dacă cataramă este western și ținută se duce într-un glam, atunci se poate numi o gafă vestimentară. Eu aș recomandă multă atenție la detalii’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce spune vedetea despre fake-uri

Jurata de la „Bravo, ai stil!’ le-a recomandat vedetelor să renunțe la articolele vestimentare contrafăcute. Aceasta este de părere că alternativele din marile lanțuri comerciale sunt „civilizate’ și în tendințele vremii.


„Nu de anul acesta, ci demult ar fi trebuit să se întâmple acest lucru. Nu se acceptă fake-urile de niciun fel, este că ci cum ne mințim noi pe noi. De ce să purtăm fake-uri când există atât de multe alternative civilizate în tendințe, pe care le putem cumpără din magazinele mass-market', este sfatul Ralucăi Bădulescu.

Sursa foto: Facebook