Raluca Diaconu, prima reacție după ce sora ei, Theo Rose, a născut. Ea este nașa lui Sasha Ioan: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire”

 Ifrim Georgiana
.

În această dimineață, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan. Pe rețelele de socializare, proaspăta mămică a făcut fericitul anunț, susținând că va reveni cu detalii mai târziu, după ce se recuperează. Raluca Diaconu, sora acesteia, i-a transmis un mesaj artistei, exprimându-și bucuria cu privire la venirea pe lume a copilul pe care îl va boteza. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an. În această dimineață, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, după ce frumoasa artistă l-a născut pe băiețelul ei, Sasha Ioan. În mediul online, mai multe persoane publice i-au transmis felicitări și gânduri bune proaspetei mămici, între care și sora ei. Raluca Diaconu și-a exprimat bucuria cu privire la venirea pe lume a finului ei, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de Instagram.

ra11ra11

Theo Rose a născut în miercuri dimineață, 14 iunie, la o clinică privată din București. Artista a trecut printr-o operație de cezariană, susținând că după recuperare, va vorbi deschis despre experiența nașterii și despre emoțiile care au curprins-o imediat ce și-a ținut bebelușul în brațe.

Citește și: Cine este Raluca Diaconu, nașa primului copil al cuplului Theo Rose – Anghel Damian: „Ai mei m-au susţinut, dar pe sora mea nu”

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie: „Am ales să mă trezesc…”

Citește și: Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: „Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună” / EXCLUSIV

Citește și: Fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an. Imagini emoționante cu micuța Maryam: „Fetița mea minunată”

Raluca Diaconu, prima reacție după ce sora ei, Theo Rose, a născut

Pe contul personal de Instagram, Raluca Diaconu i-a transmis un mesaj surorii ei, Theo Rose, la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan. Cântăreața de muzică populară este nașa băiețelului, după cum a anunțat Theo Rose în urmă cu ceva vreme.  

„Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru! Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!', a scris sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, pe Instagram.

Cum a reacționat tatăl lui Theo Rose când a aflat că a devenit bunic

La rândul lui, Ioan Diaconu, tatăl artistei, a făcut câteva declarații referitoare la fericitul eveniment din familia lor. Bărbatul a susținut că nașterea a decurs fără complicații, iar băiețelul este perfect sănătos, spre bucuria tuturor.

„Am văzut din postătile noastre, ale familiei, observ că este okay, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos. Noi sperăm ca totul să decurgă normal. Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat', a declarat tatăl lui Theo Rose, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton