„Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede...”. Raluca Moianu, surprinsă că fiica ei a rămas însărcinată la 19 ani

.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Raluca Moianu a vorbit despre căsătoria recentă a fiicei ei, cât și despre faptul că va deveni bunică. Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' a recunoscut că nu aștepta să primească vestea unei sarcini atât de repede, înainte ca Mara să termine facultatea. Pe ginerele ei l-a cunoscut la începutul anului și a simțit imediat că cei doi tineri se iubesc mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Sâmbătă, 28 septembrie, Mara Ilinca Ancuța s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea, un cunoscut avocat. În aceeași zi, cuplul a anunțat că așteaptă primul copil, un băiețel, la petrecerea de după cununie. Evenimentul a avut loc într-un cadru elegant și restrâns, alături de familie și prieteni apropiați, care le-au fost alături pentru a celebra această zi specială.

Citește și: Cum a reacționat Teo, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la vârsta de 19 ani: „O să fie mamaie Raluca? E frumoasă, deșteaptă și tânără. Și să fii mamaie…’


Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Citește și: Cum a ajuns Gabriel Dorobanțu artist: „Dintr-o întâmplare am ajuns să cânt. Cred că eram cam prostuț…'. Ce a povestit despre melodiile care l-au consacrat

Citește și: Michel Blanc a murit în urma unui infarct, la 72 de ani. Actorul a jucat împreună cu Medeea Marinescu în filmul „Je vous trouve très beau’: „Nu am apucat să îi spun cât de mult a însemnat…’


Raluca Moianu, surprinsă de faptul că fiica ei și Virgil Boglea vor deveni părinți

Mara l-a cunoscut anul trecut pe Virgil Boglea, care e mai mare decât ea cu 13 ani, prin intermediul unor prieteni comuni. Tânăra este studentă la Drept, în timp ce soțul ei are deja o carieră de zece ani ca avocat. Raluca Moianu a mărturisit că nu o deranjează diferența de vârstă dintre cei doi, dar nu aștepta atât de repede vestea că va deveni bunică. Ba chiar a avut și o discuție pe marginea subiectului cu proaspeții căsătoriți.


„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios așa și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede. Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: „Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea’. În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!’, a declarat Raluca Moianu în direct la Pro TV.


Când naște fiica Ralucăi Moianu

Mara este însărcinată cu primul copil și urmează să nască în primăvară. Raluca Moianu așteaptă cu nerăbdare să-și țină nepotul în brațe și a presimțit că va fi băiețel.

„În iunie, când a cerut-o de nevasta, m-au anunțat că se căsătoresc în septembrie. Eu am zis atunci că până în septembrie mai e o grămadă de timp. A fost frumos! Sunt tineri, sunt entuziaști, sunt frumoși, e bucuria aia pură. Și un copil vine cu multă bucurie în orice familie! Așa că abia îl aștept! Eu le-am zis că o să fie băiat, că așa simțeam, și da, o să fie băiat. Cred că la sfârșit de martie (n.r. – atunci naște fiica Mara). Da, bunica Raluca!’, a mai zis ea entuziasmată.


„Mi-am dat seama că se iubesc foarte tare’

Raluca Moianu și-a cunoscut ginerele la începutul anului și a văzut că cei doi tineri au planuri serioase de viitor.

„Pe Virgil l-am cunoscut în iarnă, la începutul anului l-am cunoscut! La începutul anului, când mi l-a prezentat fiica mea. Și vreau să spun că de atunci mi-am dat seama că se iubesc foarte tare. Virgil e avocat de 10 ani în Baroul București, e cu 13 ani mai mare decât Mara. Diferența între părinții mei era de 12 ani și au fost căsătoriți toată viața și nu cred în diferențe. Eu cred că fiecare om e cu soarta lui, e foarte important ca oamenii să se înțeleagă, dacă ei se iubesc, crezi că are vreo importanță dacă sunt 2, 10, 15 ani!’, a exclamat ea.


„El a fost un mare fan al lui Marius, tatăl Ancuței’

Virgil Boglea îl știa de la televizor pe Marius Ancuța, tatăl Marei. Acesta era comentator la Eurosport și s-a stins din viață în 2018, la 50 de ani, după ce a fost răpus de o boală grea.


„El mi-a povestit că dacă ar fi știut de la început că Mara e fiica lui Marius Ancuța, nu ar fi îndrăznit să vorbească cu ea. S-ar fi emoționat atât de tare că nu ar fi îndrăznit să vorbească cu ea, că el a fost mare fan al lui Marius, tatăl Marei. Tatăl Marei a fost comentator pentru Eurosport, el era doctor, medic stomatolog și la un moment dat a intrat la Eurosport și a comentat fotbal și apoi a ajuns să comenteze darts și snooker și a prins atât de tare și a fost entuziasmat (…) și când au căutat comentator el a zis că e pasionat. (…) A devenit antrenor la un moment dat și Virgil spunea că îl urmărea la Eurosport și că a plâns o săptămână când a murit tatăl Marei, așa a fost de impresionat’, a mai spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook & Instagram