Raluca Munte de la Puterea Dragostei este însărcinată, la 4 luni după nuntă: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o nouă viață”. Soțul ei, Daniel Stanci, mai are doi copii

.

La câteva luni de la nuntă, Raluca Munte de la Puterea Dragostei a anunțat că este însărcinată. Ea și soțul ei, Daniel Stanci, și-au unit destinele în vară, iar acum așteaptă primul lor copil. Fericitul anunț l-a făcut pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


În iunie, Raluca Munte, cunoscută din emisiunea Puterea Dragostei, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Daniel Stanci. Câteva luni mai târziu, concurenta a făcut un alt anunț important – urmează să devină mamă pentru prima dată. Vestea cea mare a dat-o într-o manieră originală, postând un videoclip în care apare alături de soțul ei. Cei doi sunt surprinși ținând în mână o pagină de ziar, unde este printată ecografia bebelușului.

Citește și: Raluca Munte s-a căsătorit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a avut o rochie super sexy la nunta cu Daniel Stanci


Citește și: Cum arată acum Raluca Munte de la Puterea Dragostei. A publicat poze cu noul ei iubit, iar fanii au reacționat imediat

Citește și: Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: ‘Era totul strict. Nu era pe caterincă…’/ EXCLUSIV

Citește și: „Acum am pretenții. Rar găsești un om cu care să ai ce să vorbești, un om de relație'. Mihai Mitoșeru a spus motivul real pentru care nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Noemi


Raluca Munte de la Puterea Dragostei este însărcinată, la 4 luni după nuntă

În dreptul videoclipului, Raluca Munte a scris un mesaj emoționant, anunțând că urmează să devină mamă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ales să nu dezvăluie, cel puțin deocamdată, sexul bebelușului. Soțul ei, Daniel Stanci, mai are doi copii dintr-o relație anterioară.

„Cu inimile pline de emoție și recunoștință, dorim să împărtășim vestea minunată că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o nouă viață, un suflet prețios pe care îl așteptăm cu nerăbdare să vină în familia noastră. Această minune care urmează să sosească este darul nostru divin, un simbol al iubirii și al speranței, o lumină ce va străluci în inimile noastre pentru totdeauna.


Mami, tati și frățiorii tăi te așteaptă cu brațele deschise și cu dragoste nemărginită, pregătiți să îți oferim toată căldura și grija noastră. Fiecare zi care trece ne apropie de momentul în care te vom ține pentru prima dată în brațe, momentul în care inimile noastre se vor uni pentru totdeauna.

Este o binecuvântare să știm că ai fost ales/aleasă să faci parte din familia noastră, iar sufletele noastre se simt împlinite știind că iubirea noastră va crește odată cu tine. Abia așteptăm să îți arătăm cât de mult te iubim deja și să îți oferim toată fericirea din lume. Mulțumim Cerului pentru această minune care va aduce și mai multă bucurie și lumină în viețile noastre’, a scris fosta concurentă în dreptul videoclipului.


Raluca Munte și Daniel Stanci s-au căsătorit în iunie

Au trecut patru luni de când Raluca Munte și Daniel Stanci și-au unit destinele. În ziua nunții, bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă mulată pe corp, cu detalii din dantelă în partea decolteului, ținuta fiind accesorizată cu mănuși din același material ca și rochia.


Înainte de căsătorie, Raluca Munte mărturisea că își dorește să devină mamă. Visul i s-a îndeplinit acum, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu Daniel Stanci.

Sursa foto: Instagram