Raluca Pastramă divorțează de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Ne-am separat de câteva luni. Custodia...”. Ce decizie au luat în privința fiicei lor

 Ifrim Georgiana
.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează, după luni întregi în care s-a zvonit despre ruptura din căsnicia lor. Afaceristul a confirmat informația, susținând că separarea s-a produs de ceva timp și că ambii vor depune eforturi pentru binele fiicei lor, Maryam. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în vara lui 2022, într-un cadru discret, alături de familie și câțiva prieteni. La acea vreme, bruneta era însărcinată, iar la două zile după căsătorie, a adus-o pe lume pe fiica lor, Maryam. Zvonurile privind divorțul celor doi circulă de ceva vreme, însă nu a existat o confirmare din partea niciunuia până de curând. Ibrahim Ibru a anunțat public separarea legală, care se va desfășura pe cale amiabilă.

ral9ral9

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună, după ce s-a zvonit că ea s-a despărțit de soțul ei, Ibrahim. Au sărbătorit-o pe fiica lor cea mare: „Te iubim'

Citește și: Cu cine a plecat Raluca Pastramă în vacanță după ce s-a zvonit că a divorțat de Ibrahim. Nu este doar cu fetele ei!

Citește și: Analia Selis, pentru prima dată în Argentina, însoțită de copiii ei: „Vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare”. De ce a amânat până acum

Citește și: Cum se descurcă Raluca, fosta solistă a trupei Angels, cu darurile de Crăciun pentru cinci copii: „Mi-e destul de greu. Zilnic facem cumpărături masive, cererea e mare…”

Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru

Ibrahim Ibru a confirmat divorțul dintre el și Raluca Pastramă. Se pare că cei doi sunt despărțiți de câteva luni bune, însă au preferat să păstreze discreția. Pentru binele fiicelor, au decis să se separe pe cale amiabilă și vor avea custodie comună.

„Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim impreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții.

Suntem pe aceeasi lungime de unda in privinta faptului ca fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel ca ne-am inteles ca vom avea custodia comuna a acesteia și vom decide in consecinta, impreuna, amiabil si asupra celorlalte aspecte din viața ei', a spus încă soțul Ralucăi Pastramă, potrivit spynews.ro.

„Nu este decat o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divort'

Ibrahim Ibru a mai precizat că este în relații bune cu mama fiicei sale și așteaptă încheierea procedurilor de divorț. Afaceristul susține că pentru ambii primează binele fiicelor lor, Maryam, de aceea se vor implica activ în creșterea și educarea micuței.

„Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decat o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divort. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre parintii lui Maryam, aceasta fetița minunata pe care ea mi-a daruit-o! Si tocmai pentru ca ea sa crească armonios, sa nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie sa i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicam și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, pana la facultate, dacă ne ajuta Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton